Bravo za snimak, pa da mi smo bili u isto vreme. Sad gledam lepo vreme sledece nedelje, i odmah sam rezervisao za utorak, sredu, cetvrtak, Kragujevacko odmaraliste :sm018:
Pogled za štampanje
Bravo za snimak, pa da mi smo bili u isto vreme. Sad gledam lepo vreme sledece nedelje, i odmah sam rezervisao za utorak, sredu, cetvrtak, Kragujevacko odmaraliste :sm018:
Auh, sto na...asmo u nedelju. Prognozirano je bilo hladno, ali čisto vreme. Hladnoca je resiva uz dobro oblacenje, ali se ispostavilo se da je bila jako gusta malga u višim delovima. Stopilo se sve u belini, ne vide se neravnine, prelazi, pa tako nije moglo biti pravog uzitka. Probali smo par puta da vrdnemo sa staze , obzirom da je sneg prelep, ali losa vidljivost nije dozvolila. Imao sam i jednu malo gadnu situaciju. Na Gobelji, gde btw. nije bilo zive duse, usled guste magle sam promasio stazu na jednom mestu, dok sam to ukapirao, vec sam se spustio nekih 100m od iste. Bila je prava agonija vratiti se na stazu po smetovima od preko 1,5m. Morao sam da puzim na kolenima i da rasporedjujem tezinu sa bordom, koji sam pomerao napred po 30-40cm. Trebalo mi je 15 minuta da predjem tih 100m. Ali dobro, sve je to sastavni deo skijanja.
Da si imao neku kameru pri ruci,pa da snimis tu avanturu i postanes srpski Bear Grylls tj. Medo Rostiljcic :ski:
Ima jedna velika razlika izmedju Bear-a i mene. Bear-a debelo placaju da radi to sto radi, dok pak, ja debelo placam. U jbt-e, ispade da sam neki mazo tip:glavaozid
Mozda neko prepozna potencijal i u tebi,pa budes ovakav :jester:
http://www.youtube.com/watch?v=pVux9-aFiV0
Odosmo u :sm023:
Hahahahahaha, vredelo je :sm023:-a.
Pozdrav svim junacim ko su bili na Gvozdaci 26.01! :) Nadam se svi su u dobrom zdravlje..
Braća, rećite me: ima li ponekad sunce na Kopu? Bili smo od 14 do 28.01 - tri (tačno - dva i po :) ) sunčani dana... To je obično?