Gvozdac ima vestacko osnezavanje tako da bi trebao da radi.
Pogled za štampanje
Gvozdac ima vestacko osnezavanje tako da bi trebao da radi.
Fino, rade i Bele reke, Sunčana, Gobelje, proradio Krčmar, praktično sve, jedino mi nije jasno je l' imaju oni neki logičan razlog zašto Gvozdac ne puštaju, recimo da njega taba poseban tip ratraka koji iz nekog razloga to sad ne može ili nešto slično? Do snega i temperature sad nije sigurno.
Znam da radi zica Bela reka,ali da li radi staza BR2?
E da... BR2 samo za izvlačenje.
Znajuci logiku SS-a moguce da je odgovor da ne mogu ljudstvom i ratracima da opsluze toliki broj staza pa je onda bolje da odrade ovo sto mogu bez Gvozdca i Ledenice. Nije mi samo jasno kako su pre 10 godina mogli.
Zna li neko da li je otvoren snow park na krstu?
Snow park nije otvoren, -bio danas da proverim.. :)
Ja sam jutros dosao preko Brzreca, put je potpuno pod snegom i na nekim mestima ima dosta neutabanog snega. Bilo je i prilicno magle i vetra na Jarmu. Uglavnom cetiri zimske, lanci i lagana voznja.
Snega ima bas dosta, na staze sam stigao oko 11h. Sve su bile jako dobre. Prosao sam i Suncanu dolinu, nije radila od samog jutra. Koga zanima nova zica silazi nesto nize od stare do samog puta. Novina je sto pored stare staze postoji jos jedna levo, bliza vikend naselju. Ta je pokrivena i sistemom za vestacki sneg dok stara nije. Ostalo je sve isto u odnosu na proslu godinu.
Vreme hladno, maglovito uobicajeno za januar.
Zatrpava li zatprpava :ski:
Sneg konstantno pada, staze se uopste ne sredjuju tako ta na kraju dana veliki broj staza je progledao bez obzira sto ima puno snega! Jedan veliki minus za ljude koji su zaduzeni za odrzavanje staza!!!
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=43.290737,20.821347