Nakon akcije u ski centru Tornik na Zlatiboru, Skijališta Srbije ce realizovati akciju “Skijalište u komšiluku”, od 18. marta 2013. godine, i u ski centru na Staroj planini.
http://www.skijalistasrbije.rs/sr/sk...staroj-planini
Pogled za štampanje
Nakon akcije u ski centru Tornik na Zlatiboru, Skijališta Srbije ce realizovati akciju “Skijalište u komšiluku”, od 18. marta 2013. godine, i u ski centru na Staroj planini.
http://www.skijalistasrbije.rs/sr/sk...staroj-planini
`oce li jedan vikend da bude bez magle i vetra, osim onog kad
mi je dete pred polazak dobilo virus :D...
gledam kamere, ocaj od vremena...mislim se pa mart je, ajmo malo sunca...
Sunca nema ali zato je prava zima. Staze su extra, minus je poprilican a i duva na vrhu Konjarnika pristojno. E sada odosmo da skijamo...
Videcemo sutra kako ce da bude :)
auuu, kakav dan, prelep sa perfektnom temperaturom i suncem, bez vetra...
hvala onom odozgo.
inace,posto sam prvi put dete vodio da se jednom spusti niz konjarnik, mogu
jos jednom da zalosno konstatujem DA POSTOJI JEDNA MASA DEBILOIDNIH
TIPOVA, BEZ IMALO SIVE MASE, KOJI SU UMISLILI DA SU PROFI SKIJASI U TRENINGU I KOJI SE NEVEROVATNOM BRZINOM
I NEVEROVATNOM NESIGURNOSCU SPUSTAJU NIZ TU STAZU...
REDARI OVO JE SRAMOTA ZA VAS, JER SE DZABE POSLE STARIJEM COVEKU PREVIJA POLOMLJEN NOS ILI BANDAZIRA NOGA, TADA JE KASNO...
definitivno staza nije ni teska ni crna, vec je OPASNA...za sebe se ne plasim, ali za
onu klincuriju gore svakako da.
suzdrzao sam se da koristim neprimerene reci, mada bih vrlo rado pomenuo jedno 5-6.
hvala na paznji.
kako bre redari ne kapirate, dok ne kaznite njih 5-6 i dok ih ne IZBACITE SA SKIJALISTA, ne samo da im uzmete pass, nista se nece popraviti - opominjite, uzimajte, kaznjavajte, ko oce da se bije, peglajte, tu smo, uskacemo. Nek se nose bre u PM, nek ide bolid kuci pa nek skija mami u facu...balvani.
macak, verovatno si video to o cemu pricam ali kad je ovakav dan, staza tvrda, dobra
i brza, pa to je definitivno neverovatno, znaci ne postoji sansa da se zastiti neko dete, moje,
tvoje, svejedno, ako nekom od tih "PROFESIONALACA" pobegne skija ili desi se vec nesto, a ja
posto skijam 3x mnogo godina, znam iz licnog iskustva da je to realna opcija i da se jednostavno i najboljima desi...
pozdrav macak!
ma sve znam, danas je jedan sampion na suncanoj dolini (kop) cepao polu-spust (malo spust, malo plug), a iz aviona se videlo da je to super nesigurno - i naravno, uhvatio ga je u masinu dublji sneg na ivici staze, poceo je da se okrece kao ringispil, a onda kao ves masina i zaustavio se na manje od 2m od velikog debelog panja... dodjose mu drugari, smeju se, sto ne kocis, bla bla.. mislim se, malo je falilo da nastrada, a tu pored njega, iznad njega i ispod njega, pa i mene koji sam na 10m ima bar po troje klinaca ne starijih od 7-8 godina. Toliko.
Ruzno je reci ali ja sam njega vec video zalepljenog u panj i nije mi bilo zao, bas me bolelo briga kako ce i gde da zavrsi, majmuncina nenormalna...srecom, nije se zalepio, a ja nisam imao grizu savesti sto sam tako nesto pomislio. Pogledao krajickom oka sve one klince, skijuckaju, svi su tu, svi na broju. Tacka.
Evo i par slika da potvrdim ono sto je ZLI rekao kako je bilo danas lepo skijanje na SP :ski:
I jos malo slika