-
Da se razumemo nemam ništa protiv takmičenja, pogotovu kada deca nastupaju, treba što više pružiti šanse mladima, ali skijanje je trenutno skupa rekreacija. Kada već dajem svoj novac hoću da bude onako kako sam zamislio a ne kako mi drugi kroji. Ne smetaju meni staze kakve god da su posle takmičenja ali mi smeta to što mi kvari moju skijašku rutinu. Ja sam uvek prvi na žici, čekam da je otvore i prvih 2,5 sata skijam bez pauze. Ne volim gužvu i najviše mrzim kada otvore stazu što poput skakavaca svi navale i pri tome dobar deo ne vodi računa što znači da mora da sam dodatno oprezan. A dok ne otvore tu stazu mora da skijaš jedno te isto i opet uz laganu gužvu sa drugima. Jednostavno je izvlačim maksimum iz jednog skijaškog dana a kada mi zatvore stazu ili deo skijališta onda nisam svoj. E sada vidi da si planirao 6 dana da skijaš a od toga 4 dana takmičenja. Nije fer.
-
Danas ,samo Konjarnik jedva radi ,zbog jakog vetra .Ostalo odmara.
Takmicenja danas nece biti zbog vremenskih uslova.
-
kad bese budu oni popusti na ski pass?
sredinom marta ili...?
-
zar ove sezone uopste ima nekih popusta?
-
Vec je popust. A bice onaj komsiski popust uskoro ne znam kad koji vazi samo preko radne nedelje tj. od ponedeljka do petka. Ne znam na koji popust si mislio?
-
kakva je danas situacija na stazama? Zanima me ima li dovoljno snega, i moze li neko da proceni da ce biti normalnog skijanja nakon sledece srede-cetvrtka?
-
ako bude toplo ,a izgledi su takvi ,mislim na taj period od utorka ,nema bas normalnog skijanja,bez obzira na kolicinu snega ,bar ja tako mislim.
A sad je bas bas ladno,brrr.
-
Evo nas u kaficu na Konjarniku... Sta da kazem, danas pravi zimski dan. Temperatura- 7c, po meni staze odlicne doduse uz dosta hemikalija. Evo 14.30 a Konjarnik se drzi sjajno. Inace informacija je dobra samo je Suncana zatvorena zbog trke a sutra kontra. Sto se mene tice sjajno...
-
U stvari ima jedna zamerka i to ozbiljna. Kada god je ovako ledeno sedeznice nisu ociscene. Ali i to je za skijase...
-
sada videh neku prognozu za Staru Planinu do srede, kaze da ce dnevne temperature biti u minusu .............. to mozda obecava da ce biti skijanja barem do kraja sledece nedelje .......