Zna li neko hoce li sutra pustiti jos neku zicu? jer kolko sam cuo, velika je guzva, i dosta se ceka u redu, pa makar da rasterete malo, da ne skapavamo k'o nezdravi dok cekamo....???
Pogled za štampanje
Zna li neko hoce li sutra pustiti jos neku zicu? jer kolko sam cuo, velika je guzva, i dosta se ceka u redu, pa makar da rasterete malo, da ne skapavamo k'o nezdravi dok cekamo....???
Ne vidim da imaju šta još da puste sada, temperatura je u plusu tako da nema novog veštačkog snega :dontknow:
Bilo je nejavljivano da će u ponedeljak pustiti Mali karaman, na njemu ima dosta snega, ali verovatno nisu osnežili/sredili onaj put za nazad ka KGB (povratak) pa nisu pustili MK.
Gužve su užasne ovih 2-3 dana, ali šta da se radi, da nije veštaka verovatno ne bi radila nijedna staza - ovako mu dođe OK ;). Problem je da ta najnovija akomulacija još nije povezana cevima na stare pa ne može da se koristi voda iz nje (deadline je bila nova godina - ali su izvođači to probili, kažu da bi trebalo da završe to za 15tak dana).
Na sajtu infokop pise da radi crna duboka,ali sam danas dobio info sa Kopaonika da to nije tacno...Ima delova gde su neke staze malo progledale,a guzve su bas zestoke
31. decembra vreme je bilo bezveze a guzve jedva da je bilo, bordao sam ceo dan i jedva da sma morao da sacekam nekoliko puta po 5-6 korpi recimo. 1. januar slicno, do 1-2 popodne nekolicina nas zlaudjenika, onda se i ostali razbudili i poluotreznili pa su napravili malu guzvu, tako da sam napravio par krugova na dubokoj i pauzu za kafu, a kada sam oko 2 i nesto nastavio bilo je malo gurkanja ali nista ni bilizu nekadasnjim guzvama na cetvorosedu Kgb. 2. decembar, vec negde posle 12 svi su izmileli. Staze su postale opsta opasnost. Gomila ljudi koji nekontrolisnao jurcaju, padaju, mi spretniji eksiviramo one koji su se kroz guzvu sjurili ko manijaci. negde oko 13h recimo, na jednom spustu Dubokom, videli smo bar 20 padova, i izbegli za dlaku da po 2-3 puta budemo besomucno pokupljeni - pravovremenom eskivazom u stranu. Konstatovali da nije vredno i otisli na rucak, posl ekoga drugar nije ni hteo da se vrati na staze. Ja sam nekako docekao red na sestosedu, i napravio par lepih voznji nda Dubokoj, sve sredinom po hupserima: hop, hop. wheeeee. jea. uuuuu, wheeee! Hupseri poveci, a gomila skijasa uzasnuta guzvom, hupserima, i tvrdim plocama na bocnim delovima gde nisu hupseri. Padanja, naletanje jedni na druge. Spustam se nazad na centar sa idejom da se vratim gore, guzva je besomucna, a ljudi nervozni, guraju se i ne samo da su mi s etri skijas apopela na bord, nego bimi s ei na glavu popeli da mogu. Oko 15h otkopcavam vez i odustajem. Uzimam autobusku kartu i vracam se za Bg. Nisam imao razloga da forsiram, planiram ove godine jos mnogo dana na snegu, zasto da se nerviram, da rizikujem da mi neko polomi kicmu u onom haosu. Bilo mi je lepo :)
Razumem li tacno da crne staze funkcionira ni uvek? Je li ova 'crna Duboka' stvarno crna? Puno li tamo kamni? Na infokopovom video to nije vidno dobro.
Brat , ta crna i nije bas crna, vise je crna Gvozdac i Ledenice
Vise je crna jer ima puno kamenja :))
Брат, это не просто черно-белая, черная более Gvozdac и морозильники ( Googl Russian :) )
Это больше, поскольку он имеет много черных камней !
Pozdrav / приветствие
:sm018:
bogami će biti i snega i otvorenih staza, na svim prognozama je padanje neizbežno, i to u potrebnim količinama
Hristos se rodi !!!
....ma sve su slicne, kratke su :sm008:
Ja licno od tih pomenutih staza vise volim Ledenice i Gvozdac, jer je manje kamikaza pocetnika tamo. Dok najvise volim van staza da skijam(na primer Crna Duboka ali ne po stazi vec bukvalno ispod sedesnjice)
:sm018: