Koliko sam shvatio, naizmenicno ce biti zauzete Suncana ili Konjarnik... tako da se koristi ona koja nije zatvorena...
Pogled za štampanje
Koliko sam shvatio, naizmenicno ce biti zauzete Suncana ili Konjarnik... tako da se koristi ona koja nije zatvorena...
Odlicne rezultate za skijanje po ovakvim uslovima dobio sam sa debljom skijom i koriscenjem univerzalnog tecnog TOKO voska, za sve temp... samo naprskas, ostavis da se osusi i utrljas filcom ili plutom. Ima da se kupi u Beosportu u Strava Centru, doduse ne Toko vec SWIX ali to je je to... skija koja je dotle kocila u snegu pocela je osetno bolje da se ponasa iako je prethodno bila tretirana toplim voskom u servisu - verovatno za nize temperature.. :sm023:
Nije puna cena, smanjili su na 1290 dinara :sm022:. Salim se. U pravu si, na zalost nas skijasa. Pustice oni i te dve staze kad se zavrsi takmicenje ali ce biti u ocajnom stanju.
Nego jel pratio neko prognozu za vikend? Subota kao oblacno a nedelja suncano?
po mom iskustvu, staza posle takmicenja je u boljem stanju nego posle celodnevnog skijanja nas "obicnih" skijasa jer je uglavnom nabijena/ledena, posebno je lepo skijati po trasi staze.. sto se SP tice, obicno je levi deo suncane zatvoren za slalom, a desni uz sidro otvoren za skijase, dok su trke na konjarniku bile sa desne gornje strane, uz potok, veleslalom... e sad, ako prognoza bude ok, cetvrtak i petak sneg uz blazi minus, a subota i nedelja posten minus, razvedravanje i sunce.. :)
Ajde, zivi i zdravi bili za jedan od poslednjih ski vikenAda ove sezone. Ja cu u to vreme biti na Kopu, a svima na BZ zelim lepe skijaske dane.. :D
Sve zavisi Macak kako ce vreme da bude i kako ce da pripreme staze i da li ce da bacaju djubrivo ili ne. Gledao i na ski info Srbije i kaze da ce u subotu da bude oblacno a u nedelju sunce s'tim sto ovde kaze da ce da bude cak +8.
Ides na ski test na Kopaonik :) ?
ma jok, odo da malo vidim snega za dz - ispostavilo se da moj dugogodisnji komsija ski instruktor umesto u socijalnom smestaju kao svih ovih godina sada ima app u kom ima jedna slobodna sofa (heheh), pa sam "resio" smestaj ova dva/tri vikenda - a u fazi sam testiranja mog novog/starog dynastara... ;)
djubrivo bacaju 100% - sigurno ce da spreme posteno, ne znam tacno koje su trke kada, ali prvenstvo srbije jel, cicibani i pioniri? Nema greske, "trebalo bi" da staze budu pola/pola, mada ko zna..?
gledam sad, alpski kup srbije u sub/ned, cicibani i deca SL/GS, organizator Midzor Knjazevac. Ne znam sta je to u cet/pet??? i ovaj sajt ski saveza je prs'o nacisto..
Ma ne... Alpski kup je u cetvrtak i petak, a drzavno prvenstvo u subotu i nedelju. A staze ce sigurno biti bolje nego posle nas turista :ok:. Bar je tako bilo do sada.
Danas opet padala kisa sa susnezicom. A za vikend se sve prognoze slazu, u subotu dobar minus i mestimicno suncano, vetar nekih 5m/s a nedelja oko nule i sunce, netar 3m/s.
macak011, hvala za savet probacemo, ti se lepo provedi na Kopu a mi isto tako na SP :yay:
@Roman,
na sajtu saveza ladno nema raspis, u stvari nema nista za sezonu 2012/2013, prsli su, a na nasem sajtu nadjoh ovo:
http://www.skijanje.rs/vesti/ski-sav...nja-2012-2013/
gde je termin alpskog kupa 15-16.3!!!
A ima i ovo:
http://www.skijanje.rs/vesti/stara-p...skom-skijanju/
gde kaze dva takmicenja: cet-pet prvenstvo JI Srbije, a sub-ned drzavno pr.Srbije i oba se boduju za Alpski kup...ko ce ga znati sta je kada...? Tek sta pise na sajtu SS, ehehehe:
Prvenstvo JI Regiona , Alpski kup, Sunč.dol.-Konjarnik, 01.-03.03.2013.
sve "proverene" info... :sm011:
@Roman, nadam se da imas tacne infose, jer nije lose ne razocarati se pri jutarnjem odlasku na zatvorenu stazu :ok: