Djole, druze, salji onu nasu :ski: sliku sto pre, imam samo slike iz kafane :cug:, ni jednu jos sa staze, niko mi od mojih ne veruje da sam stvarno skijao :glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od nsw
Uzivaj tamo za sve nas:ok:
Pogled za štampanje
Djole, druze, salji onu nasu :ski: sliku sto pre, imam samo slike iz kafane :cug:, ni jednu jos sa staze, niko mi od mojih ne veruje da sam stvarno skijao :glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od nsw
Uzivaj tamo za sve nas:ok:
valjda si na ovim visinskim pripremama naucio nesto o cacanima i od cacanina? hahaha....:cug:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
cini mi se da sam te video i na stazi???Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
Ti si nas i slikao:-)Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Ma nije on,slikao te je neko drugi .On je svoj aparat zaboravio u kafani...:glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozidCitirati:
Brate ovo su bile visinske u grupi,a nemoj tamo da odem na poluvisinske solo poa da naj..em od bosanaca!Ja bez tebe ne idem tamo!:hair: :cug: :dziveli: :hair:Citirati:
ali je popov aparat bio....Citirati:
ali da povedes neku plavusu iz bg...Citirati:
Nije, bio Djoletov, zato i kazem njemu da stavi slike:-)Citirati:
manijaci kada se vidimo kod bata baneta na picencu?:dziveli:
Sledeca nedelja od utorka pa na dalje, sto se mene tice:ok:
@Bojo: Vežbaću, vežbaću, :cug:pripremaću se najbolje što umem!!!! i to verovatno u nedelju na Divčibarama, ako bude bilo snega.
@Pop67: Nećeš sam na Igrišta nikako!!!! Mislim, čak i ako Bojo (NE DAJ BOŽE!!!) ne bude mogao da ide, trudićemo iz sve snage da ga dostojno reprezentujemo. Uostalom, Stevan i ja k'o jedan Bojo!:yay:
@NSW: Brate, neka ti u StMoritzu bude upola k'o na Kopu, što se tiče vremena, skijanja, društva i zezanja, pa ćeš imati cele godine šta da pričaš društvu u Australiji!!! Slike, slike, slike, čekamo. Vidimo se kad se vratiš???
@Bata Bane, amater: Momci, voleo bih da se upoznamo, barem u generalštabu MANIJAKA, kad već nismo pre na nekom brdu. Iduća nedelja, od utorka pa nadalje, odgovara. Taman i da dogovorimo detalje oko Igrišta.
Pozdrav svim MANIJACIMA i ostalim forumašima i lepo skijanje za sve koji su na planinama.
Ma druze samo sam hteo da ga namamim da ide sa nama,znam ja a znas i ti sta ce biti na Igristima ,SAJAM SKIJASA i NJIHOVIH PLJOSKICA,sa interesantnim sadrzajima u njima.Naravno sokovi od kajsije,kruske grozdja i ostalo je u pitanju!Pozdrav za tebe i tvoje prikolice!:dziveli: :yay: :cug: POPCitirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Postovani SKI MANIJACI,red je da se gledamo malo.SREDA 11.01.2006.god u 18.30 kod Bata Baneta u KAFANI.Ajde da vidimo potvrde dolaska pa da napravimo generalnu probu pred Igrista.Pozdrav,POP:yay: :dziveli: :cug: :bootyshak :glavaozid
Dolazim. :ok:
A znam da sigurno pise gde je kafana...
Al ajd mi recite gde da dodjem..
Stvarno me mrzi da prvrcem ceo forum zbog toga.
Pope, brate, znam i ja da se zezaš. A i da se ne zezaš, ima li ko ko može bolje od Boja da brani Čast MANIJAKA na svim poljima i dostojno nas reprezentuje kod Bosanaca. BOJO, polazi na Igrišta!!!:yay: Treba tamo neko i dasku da vozi!
Divčibare nedelja, SREDA 11.01.2006.god u 18.30 kod Bata Baneta! Vidimo se. Nadam se da će generalna proba uspe:dziveli:
Hajde da se nadjemo na raskrsnici Ustanicke i Bul.Kralja Aleksandra u 18.00,OK?Citirati:
Originalno postavljeno od ai_ski
Ne smem da ti obecam.. Taj dan bi trebalo da se vratim iz UE... Sta ces takav je posao ni ja ga ne volim. S' obzirom da je zima i da snega ima nemam pojma kada cu tacno da stignem...
Ima tvoj mob, pa cu te zvati za navigaciju...
Citirati:
Pozdrav svima
Pozdrav i tebi Pedja!:dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli:
pozdrav Pedja
Pozdrav za tebe Pedja:cool:
Evo nas.....................
Citirati:
Moze sreda 18.30h
P[SIZE="7"]Postovani SKI MANIJACI i svi skijasi posetioci ovog foruma,u UTORAK ili CETVRTAK se ide na Kopaonik na 1 dan,ko hoce mora samo brzo da reaguje!
Pozdrav,POP:dziveli: :yay: :ski: :ski: :ski:
Hocu! :ski:Citirati:
Pozdrav za POP-a, jel moze ono ucenje za mog Kuma da se odradi na Kopu pa da za Igrista bude gotov "skijas"
Nemoj Symone ko brata te molim,idem da se izluftiram i iskijam kao covek bez stajanja i sacekivanja i malo negativne energije da izbacim iz sebe,nista ne brini na Igristima ce biti haos i imacemo vremena za sve!Pozdrav,POP:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od Symon
Pozdrav stevanu i popu i svim manijacima . Vidim spremaju se nove akcije sto je super samo tako pope . A ti stevane ces morati da sacekas za fotografije dok se nevratim pa ce mo da kacimo a ko neveruje nek ------------- znas vec sta . U st moricu je fantasticno vreme je ovde stalno kao onaj dan na kopu staza koliko hoces i sve sredjene . Znao sam da mora da bude dobro ali ovako nisam ocekivao .-Citirati:
Bato samo da znas da su ovde stolice kao fotelje potpuno su oklopljene nema vetra a o ledu da i nepricamo . Manijaci vidimo se uskoro:yay:
Nikakav problem samo pitam , dobar put, dobro skijanje zelim:ski: ,mozda se vidimo u sredu u Lestanima ako me posao na spreci:yay:Citirati:
Ajde da vidimo ko dolazi u Sredu u stab na konsltacije:dziveli: :cug:
Ljudi, svaka cast ! Toliko entuzijazma i pozitivne energije na jednom mestu ... Stvarno ste okrepljujuci ! Skidam kapu. :ok: I uz sve, celu pricu vode najstariji ali izgleda u najboljim godinama, koji imaju energije za jos 1000 zivota ! :dziveli:
Citirati:
Originalno postavljeno od Mladen
Ajde ti dodji u sredu u generalstab:cug:
Bata Bane i ja dolazim!:dontknow: :yay: :dziveli: :cug: :glavaozid
Ljudi Bojan je sa lepsom polovinom na Jahorini na 2 dana,kaze da vreme i nije lose temperatura oko-3 stepena,sa maglom,skoro sve zice su radile,ali je na Praci bilo najbolje.Kaze da ima dovoljno snega i da se ne topi!Za sada toliko kada se vrati pisace i sam!
Evo i izvestaja sa Divcibara. Vreme lepo, staza progledela i velika guzva, izvestaj od Popa sa porodicom, Ski Bate sa porodicom, Stevana i Miska. Kasnije ce biti i nekoliko slika.:yay:
Citirati:
Da, da, da... ovo i ja moram da potvrdim, ovu cinjenicu, Jovana stvarno vozi dobro, vozi odlicno, ima izuzetnu tehniku uz pomoc koje ce eliminisati neke sveje "greskice" - kojih je, sto je najvaznije, sama svesna !
Sve pohvale jos jednom, vozio sam par dana sa njom, bio sam fasciniran i zadovoljan sto ne vozim sAm i sto imam sa kim da podelim svez & dubog sneg, a cistih padina za potpisivanje je bilo doooosta, verujte :ok:
Ostale Manijake, koje sam upoznao taj dan, bih zeleo da pozdravim - znam da je bilo malo nekulturno sa moje strane sto se nisam zadrzao na jednoj turi bar, ali kako sam tog jutra krenuo "na_vrat na_nos" putem Kopa - posle skijanja se moralo poci u potragu za smestajem (a imao sam i jos dva clana pride) sto u opste nije bilo lako !
Ljudi, i vikend naselje je bilo krcato :dontknow:
vrlo rado dolazim u sredu ali mislim da necu moci svojim kolima.
ako ima neki dobrovoljac da me odleti tamo vamo vidimo se.
:dziveli:
Divcibare,u pocetku jako lep i suncan dan sa minimalnim slojem snega na stazi medjutim vreme se menjalo sneg je polako nestajao u gornjem delu staze tako da je pred kraj bio sam goli led!Ali bilo je lepo skijati sa Stevanom,Miskom(on je vrlo brz)mojom decom,a i Ski Batini naslednici su se oprobali na snegu,zbog cega on nije mogao bas da skija!Sve u svemu jos jedan lep dan na snegu ostade za nama!