Nemojte kisu...
Pogled za štampanje
Nemojte kisu...
Vreme danas šućmurasto i nešto u plusu, nije bilo puno ljudi ili su pravilno bili raspoređeni po planini, moglo je fino da se skija ceo dan. Mekan je sneg ali nije bljuzga, povremeno se naleti na podlogu a sve zato što je sinoć padala kiša, sutra će da stegne i biće bolje, možda nešto i padne večeras po najavama.
Eto, tako kaže moj prijatelj.
Jos jedan prijatelj ti je na skijanju, ali na kopu, pa da ti javim za drugu temu! :D (OFF)
Na zalost imam dojavu sa planine da je padala kisa...:sm008: Ali boze moj, najavljuju zahladjenje sa snegom... bar od srede
Juce jednom recju: sranje!
Ruzno vreme, preetrano mokar i spor sneg, a posle 12 je krenula i kisa. Ne pamtim gori dan na skijama.
Evo opet imam dojavu iz prve ruke (sin mi je od juce gore), sneg je suvise, suvise mekan puno je rupa i grba, dakle stanje na stazama po njegovim recima nikada gore :sm008:. Ni temperatura kije bas adekvatna, poprilicno je u plusu ali bar nije padala kisa. Ali i dalje se nadam najavljenom padu temperature :sm019:. A ja u cetvrtak via Stara planina :ski:
Da li neko planira sledeci vikend, pa da se malo druzimo :dziveli:
Možda ja u subotu, na dan. Javiću ti se u četvrtak, kada budem znao!
OK, mi stizemo u cetvrtak vece i ostajemo do nedelje. Inace u cetvrtak i petak je Alpski kup, a subota i nedelja se vozi drzavno prvenstvo :ski:. Hocu reci da sto se klinaca tice, dolazi najbolje sto Srbija ima :ok:
E baš mi treba to državno prvenstvo... gde da skijam onda?