Danas po ski infu na Kopaoniku rade: KGB, Krst, Pančić + Mašinac, Malo jezero, ski vrtić.
(interesantno je da na ski infu za Zlatibor piše da radi sve :ok:)
Pogled za štampanje
Danas po ski infu na Kopaoniku rade: KGB, Krst, Pančić + Mašinac, Malo jezero, ski vrtić.
(interesantno je da na ski infu za Zlatibor piše da radi sve :ok:)
pa te staze su radile i juče, samo što staze Krst i Malo Jezero nisam ni navodio jel na njima nikog nije bilo...
Pa preciznije je ako se navede sve što je radilo, ako se kaže da su radile samo 3 staze to onda i nije baš najpreciznije ;). Ja sam eto mislio da su radile samo KGB + Pančić iz tvojeg izveštaja, pa danas vidim rade 3 žice i 2 ski lifta a to je onda 6 staza i jedan snow park :dziveli: Što i nije malo s' obzirom koliko ima skijaša na stazama...
Ajde da bude bas precizno, danas je radilo sest staza snow park ne radi i bio je solidan broj skijasa na stazama
To se traži :ok:
Ja sam svoj zaključak izvukao iz ski-infa a mnogo je bolje kada se dobije info sa terena :dziveli:
Ima li ikoga gore ko bi mogao da nam da neki info iz prve ruke vezan za Duboke, Karaman i Jaram? Sta se desava sa tim stazama, osnezavaju li ih, sredjuju i planiraju li da ih puste u skorije vreme?
Zasnezavali su crvenu duboku, trebalo bi da je puste u rad, informisani na zicarama kazu sutra, uglavnom topovi su radili. Za ove druge (Karaman i Jaram) sumnjam.
Topovi ne rade punom parom zatosto nije jos ukljuceno u sistemu novo akumulacijono jezero(bar tako mi je receno).topovi su radili ovih dana samo kod crvene duboke i to ne ceo dan.danas posle podne ratraci su sredjivali nju i trebalo bi sutra da se aktivira.
Vratio sam se malopre sa Kopa....prelepo vreme,staze se drze koliko to vreme omogucava....u popodnevnim casovima dosta leda i hupsera ali s obzirom na mali br staza koje su u funkciji i nije tako lose.....u svakom slucaju,vredi posetiti Kop ovih dana,barem za jednodnevno skijanje i uzivanje na snegu:-)))))))
Ala je napadalo na Kopaoniku
554cm van staza a na stazama samo 40cm.
Dobro su ga sabili i upeglali.... :sm022:
Možda je ovo dobar znak :ski:
Sa zvaničnog sajta Skijališta Srbije