Jeste, ali je za Sljeme, zbog male nadmorske visine, nezamisliv rad bez topova
Pogled za štampanje
Da ovi nasi imaju pola od 35 topova ski pass bi bio 100 eura dnevni tako da :awm2: ...
pa,sljeme...nema veze...jbt,nasi su stipse!!!to im je u krviiii!!:glavaozidjedan top kosta od 10.000-40.000dolara(:hair:)...ljudi..mi na kopu imamo samo 1(novije generacije)koj je stvarno dobar,i pravi kvalitetan sneg...dok ostala 2-3 nisu ni za jedan ski centar(teo sam da se izrazim malo vulgarno,svi znate na sta sam mislio!!)...oni prave LED,a,ne sneg..VODA CURI NA SVE STRANE:confused:!!
daki:ski centar ko ski centar....koj ce onda u val d`isere-u,chamonx-u,davos-u,kitzsteinhorn(kaprun-u),koj ce onda njima topovi??to su visoki ski centri,imaju snega i leti...oni rokaju vestacki kad ima i 2m snega!!!:ok:
nasi bi ove god trebali da bace akcenat na topove,a,ne za onu zicu koja ce ici iz weekend nasenja..to nam stvarno ne treba..ali,ako vec toliko grade...nek urade gondolu od brzeca...to je dobra ideja..ali,njih za to bole uvo..
ja da radim u SS,ja,bi kupio topove,i OBAVEZNO..NEKE HEMIKALIJE DA SE UKLONE ONI LISAJEVI SA DRVECA KOJI POLAKO UNISTAVAJU SUME NA KOPU!!!
znaci,ne mogu da vam opisem koliko ima propusta u vodjenju TC KOPAONIK..sad,kada bi krenulu da pricamo sta sve treba da se promeni,napravi,obnovi,uredi...to bi bio kilometarski post...!!
Da citiram nekog: "bidi ladan", matt
nemoj :sm022:
Pa dobro...
Što rek'o Nem, da svratim i ja, samo da se javim, da "čorba bude gušća"...
Pozz za društvo!
Ajd da ubacim i ja u čorbu jedan metar žive vage, da zamastimo,
pozdrav svima bre !
izgleda da nas je sigla frka zbog neskijanja pa moramo malo da pričamo i da se tešimo
eee,pa tu je sad toma grobar...sva sreca pa ste se odvojili od nas..mi sad ponovo idemo u 90-te..a,valjda ce se mladja idalje truditi da rasprostrani zimski turizam!!!
nama treba PRIVATIZACIJa SKI CENTARA!!!OVO STO JE DRZAVNO SAMO IDE KA DOLE..STO BAS I NIJE DOBROO
Druze moj, ma evo radim radim radim...... malo se putovalo prosle nedelje po Evropi, pa za praznike radio, i sve tako. Ja sam ostao veran ovom Forumu, i kad god ugrabima malo vremena tu sam. Sta ima novo na Zabljaku, skijate li gore, ima li snega, sibni neku sliku:dziveli: