Srecna nova godina! zelim vam svima puno snega i skijanja :ski: :ski: :ski: :ski:
Pogled za štampanje
Srecna nova godina! zelim vam svima puno snega i skijanja :ski: :ski: :ski: :ski:
Evo da pozdravim sve SKI MANIJAKE i forumaše, neće me biti 10 dana jer se idem skijati u St. Anton, a vi uzivajte!:dziveli: :ski:
@PoP67: Jel' ima neko slobodno mesto u nekim kolima? Kol'ko kinti je tal za gorivo???
Zelim svima SRECNU NOVU GODINU - samo da je zdravlja i para, a ostalo ce da kupimo:ok:
Srecnu Novu I Dugu Zimu Sa Puno Snega Zelim Svim Manijacima I Ostalim Ljubiteljima Zimskih Sportova....
Znaci sutra je veliki dan:ok:
cujemo se posle za detalje...opet imamo neku manifestaciju sa trubacima danas...Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
a i nekog jaguara su jutros natakli na kolac...sad se vrti pa cemo kasnije da mu sudimo...
Citirati:
Valjda cu nekad otici kuci:glavaozid
kakva ti je to kombinacija za francusku?Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Val Meinier, polazak 3. Marta
309 Eura, cenu uracunato
-ski pass
-prevoz
-prenociste
Pope jesi li video kakvo je stanje na Kopaoniku?
www.tckopaonik.com
kako ides? koliko jos za vizu?Citirati:
Bane,koliko ima zainteresovanih za francusku!Koji je minimum,i kako da se organizujemo ako bi nas bio manji broj?Citirati:
Ekipi za Kop želim dobar provod!:dziveli:
Pozdrav za ekipu koja sutra pichi na Kop dobar put i normalno dobro skijanje zanima me da li se planira odlazak na Goc recimo na 1-2 dana da li je neko bio tamo i kakva je situacija i naravno Srecna NOVA GODINA
Citirati:
Originalno postavljeno od boris
Viza je 35 eura, agencija pomaze pri dobijanju vize,a neki minimum za ostvarivanje aranzmana je 35 putnika, kontaktirao sam ih i rekli su mi da se ne boje za aranzman jer ima puno zainteresovanih ali i sami kazu sto vise to bolje.
Ujutru krece jedna poveca ekipa MANIJAKA na Kopaonik, zelim im dobro skijanje a sve informacije vezane tog trenutka za Kop ce te moci da pratite na nasem forumu.
P.S. ajde da ovo komentarisanje o francuskoj prebacimo na drugi topic tamo gde je i postavljena Evropa:ok:
Tnx Bane !Citirati:
evo vreme je i za krevet, ujutru se putuje... ! :ok:
Na Kopaoniku su Pop, Stevan, Djordje, Bojo, Ski Bata, Jovanitza i prvi izvestaj je sledeci: Temperatura oko -1, sunce jako (za neverovati), i skoro sve staze rade, jednom recju idealno za skijanje:yay:
P.S. najbitnije u celoj prici je to da je Stevan izgleda naucio da skija
Ovakav nam je dan bio na Kopaoniku.... Sutra cemo detaljnije...Citirati:
Sve najbolje u novoj godini!:ok:
Huh kako je lepo kad ima ovoliko snega, a nebo ovako plavo. Rodjeno za skijanje i slikanje sa polarizacionim filterom ;)Citirati:
Sad sam se cuo sa Popom kaze ako ovako nastavi i sutra sa vremenom tesko da ce biti dobrog skijanja, na nekim mestima staza je vec probila. Mnogo je toplo:mad:
E daj da se javim i ja malo....
Bio sam van foruma 4-5 dana a MANIJACI se visestruko umnozili :ok:
Trebalo bi da me saljete svakih dve tri nedelje negde i do kraja zime bi nas bilo 200 :D
Drago mi je sto se ekipa na Kopu dobro naskijala, i zao mi je sto im se nisam mogao pridruziti...
I da,
SRECNA NOVA GODINA
Ideja ti uopšte nije loša!!!! Mislim da te šaljemo negde, ali uz uslov da mi ovde imamo zabavu kao što je bila na Kopu!:ok: Zezanje bilo super, kao što si napisao, bili Pop67, Bojo, NSW iz Australije, Stevan i ja. Tamo videli Jovanitzu, Flow-a, Wolf-a i još miliiiooooon ljudi. :ski::dziveli::bootyshak. Kamere škljocale, blicevi sevali (Pope, Bojo, postavljajte slike što pre!!!!).... Organizovani nastup SKI MANIJAKA na Kopu ostaće upamćen od strane ostalih posetilaca (Dođu MANIJACI, vreme se prolepša - sunce piči k'o na Kopakabani!).
Manijačilo se na angro, Pop je, naravno, kao idejni vođa ekipe pokazao svima šta znači biti SKI MANIJAK. Stigao je, za samo jedan dan, da poduči Stevana (i još neke dame) skijanju (da, da, vest je tačna - NAUČIO ČOVEK DA SKIJA!), vidi i pozdravi milion ljudi, startuje sve što (kad ne skija) nosi suknju i još što-šta.
Radi uštede, „hranili” smo se pretežno voćem - kajsijom, kruškom, grožđem... što je davalo dodatnu energiju svim MANIJACIMA.
Nadam se da će ostali, uz slike koje treba da postave, da kažu i koju više. Ja toliko, uz veliko hvala za fantastičan dan na snegu. Nestrpljivo čekam sledeće zajedničke poduhvate ovog tipa.
Poz,
SkiBata
P.S. Da Pop67 nije samo odličan ski-instruktor Stevan je shvatio na vreme, te je, primenjujući Popova teoretska znanja i demonstriranu veštinu, iskusno nastupio i na drugim poljima, ne samo u skijanju.
Hvala ti, Bane, sto si uvideo znacaj tog dogadjaja:ski:, a Popu hvala sto je, zahvaljujuci njegovom strpljenju, do tog dogadjaja doslo:ok:Citirati:
Ski Bato, hvala ti na lepim recima i dobroj reklami;), a posebno na tome sto si se zrtvovao i vozio u oba pravca, dok smo se nsw i ja lepo naspavali:ok:
nastavljamo sa slikama bez polarizacionog filtera...ipak su amaterske...niko nece zameriti...Citirati:
Originalno postavljeno od Stevs
i jos neka slika ...sa karaman grebena...bez kruske...iznad oblaka...Citirati:
Stvarno sta reci da se isecem sto nisam bio, ovi moji odlozili put za Cortinu za mesec dana:glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid
hahahahahaha......tebi su samo krila falila da letis....objasni ljudima sta trazis po dzepu na ovoj slici???Citirati:
Samo napred amaterska fotka može da bude bolja od svake profesionalne;)Citirati:
Ajde ljudi šaljite još slika...
Pozdrav za SKI MANIJAKE koji su uspesno proveli dan na Kopu.Zanima me da li se mozda planira neki skivikend na Gocu, da li je neko tamo vec skijao i kakvi su utisci i naravno radujem se ski vikendu na Igristima:) gde cemo se okupiti u velikom broju:ok: nadam se.
Zavalio se, a nije duvao vetar??????:yay:
@Pop67: Hvala na komplimentima! Ipak, mislim da još mnoooooooooogo tu mora da se poradi na tehnici. Naročito na sprovođenju voćne dijete. Glede toga, nakon razgovora sa kućnim zmajem, tijekom kojeg sam podneo detaljno izviješće o kopaoničkim aktivnostima, dobio sam dodatne termine za sprovođenje priprema :cug: za sledeće druženje, tako da se nadam da ću na Igrištima 14-15. 01. uspeti da u potpunosti održim ritam ceo dan.
„Posebno mi je zadovoljstvo sto se SKI BATA uklopio u ekipu kao da se znamo 100 godina,lik koji ne napusta staru tehniku skijanja i odlicno mu ide!”
A što se tehnike skijanja tiče, nadam se daljem usavršavanju (koliko god dobro bilo, nikad nije dovoljno dobro!), kao i prelasku na karving. Da i ja uđem u 21. vek.
Pozdrav za ekipu. Pravo je zadovoljstvo manijačiti sa ovakvim ljudima!:ok:
momci sta da vam kazem....svaka cast to je prava stvar...
evo da se i ja javim i zahvalim svim sa kojima sam proveo divan dan na kopu. Drustvo je bilo super vreme kao sto vidite isto sve u svemu odlicno.Trenutno sedim u hotelu u cirihu tako da mozete ocekivati iyzvestaj sa st moritza sutra ili prekosutra. Veliki pozdrav popu,stevanu ,boji ,ski bati i svima koje sam upoznao na kopu .:cug:Citirati:
pa valjda se secas sta sam ti objasnjavao? CRNI POPE nije valjda da se ne secas??????????Citirati:
Moras ti jos da treniras...nemislim na skijanje....hahahahahahahaha Salim se naravno pozdrav druze!!!Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
[quote=nsw]evo da se i ja javim i zahvalim svim sa kojima sam proveo divan dan na kopu. Drustvo je bilo super vreme kao sto vidite isto sve u svemu odlicno.Trenutno sedim u hotelu u cirihu tako da mozete ocekivati iyzvestaj sa st moritza sutra ili prekosutra. Veliki pozdrav popu,stevanu ,boji ,ski bati i svima koje sam upoznao na kopu .:cug:[/quo
lepo vreme i dobar sneg ti zelim....pozdrav!!!!!
i jos neka...Citirati:
Gde si brate,kakav si mi danas,ocemo li u nedelju da se vidimo na Divcibarama?Ma da malo vezbamo za Igrista,tamo su Bosanci opasni sine ,znaju da piju po celu noc!Bojo brate ne pustaj me samog na IGRISTA!:dziveli: :cug: :dziveli: :cug:Citirati: