Ja naucio da skijam, pa ja sam Zurbrigen za ove pacere :) ... od kad si u lillehammeru, dolazim na jesen..
Pogled za štampanje
Ja naucio da skijam, pa ja sam Zurbrigen za ove pacere :) ... od kad si u lillehammeru, dolazim na jesen..
Nisam se jos ali nameravam do nove godine da prodjem tamo.Sta ti radis?Sta ima novo kod veterinara?Salim se.Pozdarvi Jelenu od nas
Deda Djoca
Pozdravljam Igora,Ginju,Tinu,Vraga,Tasu i osoblje pizzerije,i zahvaljujem se na gostoprimstvu i domacoj atmosferi koju svako od nas oseti kada tamo ode!
Vidimo se za 1.MAJ
Hvala Pope, prijatelju stari (mislim po godinama:sm003: )
Salim se malo!!!
Necu nista da komentarisem, vidimo se 1. Maja i nadam se da ce ovog puta vreme biti "normalno"!
Veliki pozdrav i za Hehehe, Jovanitzu, Krechu i ostale!
aaaaaaaa kako vam je lepo vremeeeeeeee :)
ne mogu da docekam 1. maj
veliki pozdrav za vraga,tinu,igora,ginju i tasu !!!!
Hvala ljudi na toplim pozdravima, { jos samo da mislite tako} ha ha ha. Nego neznam sta mija ceka, ja slikao a on ne postavlja slike. Nego ako ste culi za film dan posle sutra e mi snimamo novi i zove se Dan posle Popa. E to ce te da vidite kad Vrag postavi slike.
Pozdrav za sve od Pizzerie Tina
:ski: :ski: :ski: :cug:
Hahahahaha... Igore, druze, pa zar sumnjas u nas???!! Naravno da mislimo tako, a to za "Dan posle Popa" ... videli smo par "kadrova", Mija je bio vredan i dobar na skijama, a kamermanu sve cestitke za uglove i svetlo... Profi, nema sta...Citirati:
Originalno postavljeno od Pizzeria-Tina
Pozdrav druze!
"dan posle popa" ahahahahahahahahahaha slatko sam se nasmejala...
Igore svaka cast za slike.Nadam se da cete neke okaciti u galeriju.
Ma okacio bih ja gomilu slika u galeriji ali nemam pristup !!! Ajde malo poterajte te tamo u administraciji da mi daju pristup pa cemo lako!! Da jos malo uzivate u lepoti Brezovice, mojoj "golotinji" kad joj vreme nije, i profesionalnosti Igora!!!
Naravno, da ne zaboravimo glavnog sponzora opreme - Medu!
:ski: :ski: :ski:
SNEG, narode, SNEG ponovo pada na Brezovici!!!
Ako ovako nastavi, prvomajsko skijanje ce biti bolje nego januarsko!!!!
(ali MOZDA :bootyshak )
Ziveli, narode!:dziveli: :cug: