naravno da nisu oni krivi realno je da je onaj ratrak krsh. lose taba lagan je i ponekad ne radi...danas je lik ceo dan cackao nesto pod haubom/koja beda
donece dva normalna u aprilu i vratice ih sledece sezone...
Pogled za štampanje
naravno da nisu oni krivi realno je da je onaj ratrak krsh. lose taba lagan je i ponekad ne radi...danas je lik ceo dan cackao nesto pod haubom/koja beda
donece dva normalna u aprilu i vratice ih sledece sezone...
Evo, konacno sam se uverio (tesko mi je palo), da ne mogu da srede stazu bez obzira na vremenske uslove i sneg. U nedelju 14. sam dosao medju prvima i staza je bila tabana, ali je problem sto je tabacic suvise mali i lak i ne moze dovoljno da utaba (staza ostaje meka i brzo jugovi i prave se hupseri) i usko taba, a izmedju redova tabanja su ostale obale, koje su biseri naknadno skijama tabali.
Sneg je bio kvalitetan ujutru i palo je gotovo duplo vise nego na Zlatiboru (tamo sam bio juce). U subotu uvece je covek merio 70cm, a u nedelju popodne 60cm (malo se sleglo).
Guzva je bila na zici, jer nece da se potrude da nacrtaju sprejom liniju kuda prolazi korpa i gde da se ceka, jar deca stanu na pola i korpa ih udari, a onda 1-2min cekanja.
Desavala se i greska sa skipass-ovima, treperi crveno kao da je nevazeci, pa posle 10ak sekundi zeleno. To dodatno usporava, te mnogo korpi i pored guzve, ide prazno.
I ne znam sta se desilo sa velikim ratrakom Skijalista Srbije od pre 2 god. koji je lepo tabao stazu. Tad je nas 10ak uzivalo do podne dok staza nije pustila. Tad je bilo tabaca, ali nije snega. Sad ima snega, ali nema tabaca.:glavaozid
kaze mi cale da ovaj tabac sto koriste je star 30 godina. zasu, nije ni cudo sto ne radi...poslali su ga na servis danas.
vracen je tabac i spreman je za slikanje :P
Pa el će taba taj novi ili će se i dalje mučiti sa onim malim kršem'
Kakva je nova staza,ima li skijanja ?
evo kako izgleda nova staza iz ovog ugla :sm004:
31.12.2010
slusam vesti na RTS-1 u 15,00h,
prica Aleksandar Krstic upravnik ski-staze "crni vrh", kaze: "zicara je spremna i radi, kapaciteta bla,bla,bla skijasa na sat, ali staza nije spremna zbog nedostatka snega,...................... skijanja nema :hair: