Staze su pripremnjene svetski i drže ceo dan što se i vidi.
Pogled za štampanje
Staze su pripremnjene svetski i drže ceo dan što se i vidi.
искрено се надам да ће тако лепо да их среде и за викенд....нема смисла да се брукају (и то за мале паре)
Odlicne slike, i raduje me sto su najzad sredili staze i doveli ih u dobro stanje. Za vikend nas znaci ocekuje dobra voznja. Vidimo se gore u subotu ili nedelju
Aj da izjavim i ja nesto za dnevnik.Danas na zubu guzva - dvadesetak skijasa.Staza ove sezone najbolja a narednih dana jos bolja jer je napadao novi sneg.Vreme danas -7,malo vetar bez fog.Kod nas u gradu trenutno ima 15 cm novog snega,sto znaci juris na planinu.:sm018:
и ја кажем јуриш...само стазе да среде, боље би им било, иначе ће главе да лете... :)
ako je neko upucen neka napise kakav je put preko Svrljiga,koliko km ima od Svrljiga do Kalne,da li se cisti i tako to.....preko Knjazevca sam bio ali mi se cini da je ovim putem dosta krace....hvala unapred....pozzzz
Kraci je put preko Svrljiga za nekih 30 km recimo. Put je losiji nego preko Knjazevca, ima dosta rupa (doduse sad je sneg to pokrio) i malo losije se odrzava nego onaj preko Knjazevca. Ne previse tezak, sem par malo ostrijih krivina gde zbog snega/leda moze da bude mali prob ako se krene bez zimske opreme.
Najlaksi put je Nis-Kalna preko Pirota, ali se najlosije odrzava. najbolje odrzavan je preko Knjazevca, a najkraci je precica Svrljig-Kalna ali je los. Pa kome sta odgovara :)
Samo zimska oprema i lagano bez zurbe.
Ako budes isao tom nazovi precicom, javi kakav je put. Posto planiram sa ekipom za vikend gore
Put preko Svrljiga je pre ovog snega imao deonice koje su bile pod snegom a i kako si sam rekao imao ostrih krivina i dosta rupa, pretpostavljam da je sada tek tezak sto se tice prohodnosti tj bez zimske opreme ni slucajno!!!!
ја се извињавам, ал шта фали путу Пирот-Темска-Кална?
Meni odgovara preko Pirota,iskreno se nadam da ce putari obaviti svoje i da ce se tamo ici bez problema.....ako neko ima detaljniji info i o toj deonici neka napise , bio bi mu zahvalan....