Ma de bre pa ovo je raj. Ko mi kaže da ga ovakve slike ne ostave bez daha taj je bolestan 100%, skijanje u Val Thorensu neprocenjivo, ko nije bio obavezno da ide, ali NEPROCENJIVO!!!
Pogled za štampanje
Ma de bre pa ovo je raj. Ko mi kaže da ga ovakve slike ne ostave bez daha taj je bolestan 100%, skijanje u Val Thorensu neprocenjivo, ko nije bio obavezno da ide, ali NEPROCENJIVO!!!
Wlad, samo uživajte.
Slike su odlične...
Hvala Borise, uživamo punom parom. Uslovi za onpiste skijanje su idealni :)
Današnje skijanje je bilo u Meribel dolini:
Prilog 8647
malo odmora u gondoli ;)
Prilog 8648
Le Face
Prilog 8649
E Wlade, razočarao si me i kao čovek i kao komunista :)... pa zar od onoliko multiguzih sedežnica nađe da se voziš tanjirom... pa mis'm stvaaarno...
Pored tog tanjira u Meribelu (Motaret) ide jedna jako lepa staza, pa onda mora par puta i tuda uvek da se prođe :ok:
E ako je tako, onda je opravdano :)
Danas oblačno, magla pri vrhovima i mala vejavica.. Vidljivost delom loša, ponekad OK - ali posle ovih fantastičnih četiri danas mu dođe loše ;)
Prilog 8651
Inače, nisam video da se priča o tome na forumu, pa da ja pomenem (to je jedan od onih možda subjektivnih osećaja o kojima se ne priča na forumu :D, ali mislim da je tako) "fakat" da ako je oblačno kod nas, npr. na Kopaoniku ili Jahorini ako je samo oblačno, nema sunca a nema ni magle sve se vidi 100%. Dok u npr. FR kada je samo oblačno (da nema ni malo sunca) bez magle staza se vidi mnogo lošije, kao da nema "kontrasta", ne znam do čega je (visine, geografske širine itd.) ali sam to primetio i u IT da je slično (kao za FR, samo što je u FR to izraženije).
@hehehe: evo sam sada na brzinu smontirao kratak klip upravo sa te staze pored tanjira koja mi se sviđa :ok:
http://www.youtube.com/watch?v=XiMo8Rhi1m4
(video od juče)
Udavih više na ovoj temi, neću više :D
à la Safet Susic :ski:
Uzivajte, i pisi ako imas vremena, da i mi u gradu gledamo malo sneg :sm022:
E tacno znam o cemu pricas, zadesi se ta neka refleksija kako je ja zovem i iako je vidljivost dobra ti stazu ne vidis. To sam primetio ove sezone i u zillertalu i u nassfeldu.
Slike su fenomenalne moram da posetim te 3 doline da vidim o cemu se tu radi.