O C. Darwinu i drugim stvarima...
Krecho, a i osatli Ski Manijaci;
Prije no sto budem moro da odgovaram svima pojedinacno, (vase udruzenje ima velikachki broj clanova) da razjasnim, a mozda i da nacrtam, hocu ako treba??)
Jedna stvar:
Onaj post o ‘evoluciji’ nije uopste bio upuchen vama Ski Manijacima nego: Stekanu, Crazy-ju i “malom” Matt-u, a i oggi ima novi potpis, dakle i za njega vazhi isto, (a i sebi sam u citavoj prici ostavijo ulogu Tovara). Mislim da su to oni i sami shvatili, mozda im je bilo i smjesno, a mozda i uopste ne, vec ce da me ispljuju, zbog neduhovitosti, ako budu nasli za shodno.
Ljudi su izabrali Magare za simbol, a meni to bio dobar povod da na to reagujem. Znam ih samo sa foruma i necu ih nista manje respektovati ni kao Magarad.
Elem post je okachen na oglasnu tablu koju koristi gore pomenuto udruzenje, al se nije odnosilo na Ski Manijake. Dakle uzivajte i dalje niko VAS nije preobratijo u magarce, Evolucija je dugotrajan proces i ne desava se preko nochi. To i nije automatski pozitivan proces, mozda bi smo svi bili sretnij da smo ostali australopiteci, polu-primati….. jedno je sigurno tad bi svi mi skijali na skijama sa drvenim jezgrom.
Savjet: Drugi put kad se budete osjecali prozvanim ili uvrijedjenim na ovom forumu, a vi umjesto u odbranu, udri u zayebanciju, to ima puno vise efekta.
PS
Kreco volio bih da imam zrnce elana koje ti imas za svoje udruzenje. To sto ga nemam, nema veze s tvojim udruzenjem nego s mojim godinama. Elan je pozitivna stvar i zelim ti da ga cuvas za godine kad budes malo stariji.
Takva momcina (vido sam ti snimak na skijama na onom vasem sajtu) a toliko drami ( mal ne rekoh histerishes), nije uopshte seksi. Pitaj cure; same che ti kasti. Zezaj se ba malo i na svoj a i na tudji racun. Popijemo po jednu kad svratim u Panchevo, valja?