Danas je vreme bilo super, ujutru malo maglovito, bez guzve
Pogled za štampanje
Danas je vreme bilo super, ujutru malo maglovito, bez guzve
Izgleda carobno, vidim najavljuju se nove padavine za sredu, cetvrtak i petak ........
Kakva je situacija na putu Knjazevac-Kalna i Kalna-Jabucko ravniste, jer su potrebni lanci?
a u vikend ce verovatno biti najveća guzva do sada, iz nisa ima organizovana 3 busa i bar 1 mini bus, plus solo organizacije...
Put je juce bio cist, nema potrebe za lancima
Evo slike od vikenda i ostale vesti...
http://www.staraplanina-babinzub.inf...eo-10-02-2013/
@ioannes65:
Druze, jel nije problem da nam napises neke tvoje utiske od vikenda I sam attachujes neke svoje slike umesto sto nam svaki put ostavis link ka nekom sajtu?!? Zamisli kad bi ja sada otisao u neku drugu temu, recimo nekog zapadnog skijalista I svaki dan ostavljao link ka njihovom sajtu?!? Bzvz jel da? Ovaj forum je zamisljen da mi sami napisemo nesto svoje, a ne da radimo kopi pejst na tudje sajtove.. Nervira me to, skontali smo, postoji sajt taj-i-taj i on sadrzi slike I info sa BZ I to je to, cao-zdravo, ne moras svaki put da ostavljas istu stvar, pocinje da smara.. Jel smeta to jos nekom il' sam ja prso??? <OFF TOPIC>
+1 potpuno se slazem sa ovakvim stavom , ako ne mozete sami da napisete par recenica nemojte ni pisati.
@to.all
Da me ne shvatite pogresno, sam taj sajt je oke, pun lepih slika i informacija i pozdravljam to ali nije potreban takav presing, samo proizvodi kontra-efekat. Imam ga u bukmarku, ZNAM da na njemu kacite nove slike i prichice i nije mi potrebno svaki put crtati da on postoji. Ako sam ja to primetio, 100% sam siguran da i drugi forumasi koji prate Novosti sa Stare Planine jesu isto to uradili, dakle videli, skontali i to je to. Vise volim da "odmotam" forum i da vidim nove slicice u postovima, nego da se setam sa linka na link. :sm008:
Opet, sajt vam je oke i samo nastavite ali ostavite forumu da bude ono sto jeste - forum sa misljenjima forumasa, njihovim licnim slikama i utiscima, problemima, pitanjima, varnicama, svadjama i slicno, a BEZ floodovanja sa jednim-te-istim linkom u svakom postu od 29.januara ove godine na ovamo.
@ioannes65:
Ne bih imao ama bas nista protiv da "capis" nekoliko slika sa tog sajta i da ih zakacis ovde i napises bukvalno bilo sta pored njih, makar samo i datum kad su slikane, a na kraju da ostavis isti taj link sa objasnjenjem da ostatak galerije postoji tamo - to bi vec bilo mnogo korektnije, zar ne?!? :dontknow:
Иоанес65 је наш драги Ђела, иначе запошљен у ЈП ,,Скијалишта Србије'' :) Тако да су информације свеже и проверене
Чоек је слаб на речима, ал зато његова дела говоре сама за себе :)
Боље да не пише, кренуће Вук центрифугу :) :*
:dziveli::yay:
Опустите се и уживајте