-
Moj utisak je bio da nikad nisu staze bile gore pripremljene.Guzva nije bila prevelika.
Babin zub jaka magla ,bez vetra,Gondola-mesovito magla gore sa vetrom,dole ok.
Konjarnik dobar ,bez magle .
Kolena bole bogami ,staze nisu bile cvrste.
Trka po meni promasaj.
-
Kada napada ovoliki sneg? :eek:
-
@kilimaker@
Ni prosle godine se nisu proslavili sa pripremom staza... Mi stizemo 23.2. te se nadam da ce se vremenske prilike poboljsati (optimisticki ocekujem bar deset dana sunca, bez vetra, magle itd :sm021:). A polako mi se otvara i sledeci vikend... mozda, mozda... :sm011:
-
Sledeci vikend je produzeni vikend ,maltene glavni ove sezone ,videcemo kako ce biti.Sinoc je palo jos snega i ovom trenutku je guzva bas solidna...
I da dodam sledece: za mene definitivno gondola nije promasaj ,ko god je odlucio da je napravi svaka mu cast, nije ni bio svestan kakvo ce ona biti utociste i poslednja oaza skijasima kad su vremenske neprilike a to je cest slucaj na Staroj Planini.
-
na BZ je malo oblačno, tu i tamo se pojavi malo magla, ali ništa strašno. Nove staze su super, do pre pola sata nije radila staza babin zub, tako da sam tek sad stigao na konjarnik i seo na jednu gibanicu. Nema vetra i nema padavina. Toliko za sada. A da iz niša su momci organizovali mini bus ja bih reko da je prva klasa, klima tv udobnost, za svaku su preporuku cena 900 kinte, u prevodu odlična varijanta ako idete sami.
-
e pa mala izmena, pala je magla svuda i ništa se ne vidi :( konjarnik je samo tako izrovan, a bogami i sunčana.
-
A na stazi bz je magla da se ne vidi ni staza. Na gondoli malo guzva pa je u globalu lose za voznju danas. Ice bar je ok I dan su ulepsale promoterke red bulla :)
-
Update: pasulj u brvnari na vrhu konjarnika je za preporuku, dunjevaca je ok, kiseli kupus nije los al moze dosta bolje :)
-
ali se dan zavrsio sa suncevim zracima...
-
e pa stvarno je bilo ekstra na kraju što se tiče vremena. A nisam rekao gibanica je dobra i takodje za preporuku :)