Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Nisam ni znao da smo toliko dobri, eto sa moje strane Manijaci mogu da ocekuju Cortinu D'Ampezz, Zabljak, Kopaonik i Francusku, i mozda jos neki jednodnevni izlet:dziveli:
Pogled za štampanje
Citirati:
Nisam ni znao da smo toliko dobri, eto sa moje strane Manijaci mogu da ocekuju Cortinu D'Ampezz, Zabljak, Kopaonik i Francusku, i mozda jos neki jednodnevni izlet:dziveli:
Od mene 22 dana:ok: :dziveli:
ja izlazim iz manijaka.
ako ikoga interesuje razlog, neka pita popa.
Dobri ste dobri:) Ja sam se zaustavio na 20tici :)Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
:confused::confused::confused:
Uh!!! Sad sam se potpuno zbunio, pa bih voleo da sebi razjasnim neke stvari.
1. Dakle, članstvo u MANIJACIMA je doborovoljno. Do sada je, ako se ne varam, bila obaveza (????) svakog MANIJAKA da nabavi jaknu/kačket (BTW juče s PoPom dogovorio nabavku iste telefonom, tako da se nadam da će i meni zapasti jedna sa već odštampanim logoima SPONOZRA:yay:). To bi, po mom mišljenju, moglo da se, za sada, smatra i nekom vrstom plaćanja članarine/pristupnice ovom udruženju???
2. Ostale aktivnosti - putovanja, skijanja, druženja i sl. svaki član će sprovoditi u skladu sa svojim mogućnostima i obavezama (finansijskim, porodičnim, poslovnim...)???
3. Bez obzira na količinu ski znanja, iskustva i dana provedenih na snegu, svaki MANIJAK bi trebalo da PROMOVIŠE pozitivne vrednosti skijanja kao sporta i MANIJAČENJA kao oblika druženja različitih ljudi različitih životnih dobi i interesovanja, kako na snegu, tako i van njega?????
Ako sam negde pogrešio, molim starije MANIJAKE da me isprave.
Što se mene lično tiče, rad sam da ispunim svoju obavezu iz stava 1. ne bih li postao član. Vrlo sam NAOŠTREN da radim na aktivnostim iz stava 3.
Što se stava 2. tiče, njega ću ove zime sprovoditi u onolikoj meri koliko mi ograničavajući faktori (obaveze) dozvoljavaju.
Nadam se da je ovo što sam upravo naveo profil jednog prosečnog SKI MANIJAKA, jer bih zaista voleo da celoj priči dam i svoj skromni doprinos u skladu sa mogućnostima???
Izvinjavam se na duuuuuugačkom postu.
@Pop67: Baš mi je drago da nisam sam!!!!! Nešto sam se uplašio, posle tvojih i zmajovih postova, da je forum opusteo (nije bilo nikog aktivnog malopre!!!). Još mi je draže da sam pravilno shvatio MANIJAČKE aktivnosti (:ski::dziveli:).
I, da , da ne bude bilo kakve zabune. Lično ne postavljam apsolutno nikakav uslov oko sponzorskih nalepnica na jakni i kačketu. Nadam se da će nam ti sponzori (dao Bog da ih bude k'o u formuli 1) pomoći da po povlašćenim/dotiranim/NIŽIM!!!!! cenama ove ili narednih zima „ukrademo” po neki dan na snegu mimo planiranih.
Još jednom poz za sve MANIJAKE i forumaše:ok:
Citirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
Klasicna srpska prica
Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Ma kompletna prica je potekla iz zezanja ljudi sa foroma koji vole sneg i aktivnosti na snegu bilo bord, bilo skijanje. Nema nikakve clanarine, samo smo se organizovali i kupili jakne i kackete, i sve je na dobrovoljnoj bazi. Mozda jednom ili dva puta mesecno oni koji to mogu dodju do Lestana kod mene u kafic i onda :cug: , sto se tice skijanja, kako ko moze prema mogucnostima.
Citirati:
Ma mi smo mnogo mali i sitni, da bi postavljali neke uslove sponzorima, ali verujte mi sledeca zima je nasa, a ima nas vec i u bivsim republikama SFRJ, i ovi sponzori koji su nam sada izasli u susret to su samo nasi dobri prijatelji koji takodje vole sneg.
Ne brini se SkiBato :), MANIJACI su deo foruma, a ima ovde mnogo vise ljudi :) (527 clanova foruma do sada, mali deo su manijaci ;)), forum postoji odavno, tj. godinama tako da ce biti ovde jos prica, ihaha :D.Citirati:
Nas i kineza 2000000000 miliona
Kina je sigurno duplo veca od Crne Gore:confused:
Ma nije bre
Citirati:
Originalno postavljeno od Stevs
Lako je meni za tebe, tebi je kop blizu
pope dolazis na kop?
SRECNA NOVA GODINA
svima koliko nas ima
:jester:
:dziveli:
:cug:
:smoke:
:sleepy:
SRECNA NOVA GODINA SVIMA, puno dobrog skijanja i puno zdravlja:dziveli: :dziveli: :cug: :yay:
evo i mene SRECNA VAM SVIMA NOVA GODINA....kao sto bane kaze...zelim vam puno dobrog skijanja i uzivanja na snegu...puno zdravlja i svega sto vam je potrebno da u 2006. budete srecni
;**********
SRETNA NOWA GODINA SVIM MANIJACIMA SA PUNO ZDRAVLJA,SKIJANJA(BORDANJA) I NARAVNO ::cool: :dziveli: :cug: :bootyshak :ski:
ja sam staromodan tip i volim da sve kazem u lice, pa tako i Novogodisnje cestitke. ali posto neke ljude sa ovog foruma necu videti zelim im sretjnu Novu godinu i da im lep provod veceras bude samo prvi u nizu, puno sretje, zdravlja, veselja, pa i novca, a posto su ovde velikom vetjinom ljubitelji snega zelim i dosta snega i iz godine u godinu da bude sve vise skijaskih dana. naravno, isto zelim i onima koje tju videti ali to tju im retji i kada se sretnemo.
Pozdrav Svim Manijacima i sta drugo pozeleti za NOVU GODINU osim cuvene recenice
Citirati:
MAY THE SNOW BE WITH YOU
Ljudi dansa ste mi ulepsali dan kada sam procitao da ce ski manijaci biti na KOpu od 3 januara kada i ja dolazim pa se nadam da ce me neko kontaktirati na 062 20 74 30 i reci : Ski or Die:obrvajedn a ja odgovoriti SKI, of course.....:kez:
Nemam sta drugo da kazem osim VIDIMO SE NA KOPU i samo jos jedno
posto sam posla 1000 poruku mislim da zasluzujem po pivo :dziveli:
SREĆNA VAM NOVA 2006!
Puno ZDRAVLJA, SNEGA, SREĆE, LJUBAVI i PARA! :jester:
Pridruzujem se cestitkama, sve najbolje u 2006-oj :dziveli:
Jos nije Nova godina:dontknow:
Za sada:
Zelim svima da se lepo provedu za docek (obucite nove crvene gace, u ponoc stanite ispod nekih vrata i pozelite zelju - ispunjava se 100%:ok:).
De da nadjem crvene gace je....:obrvajedn
Citirati:
Ljudi !
naravno, svima sve naj naj u pretstojecoj godini - puno zdravlja, bez povreda, puno srece (treba ce nam i zbog snega), puno kinte jer su planine sve skuplje i skuplje - i to je to, ostalo sami pozelite ! :D
Sto se rodjendana tice - moram da kazem: dezinformacija ! :dontknow:
Prilikom registracije sam mahinalno stavio 1. Jan - obratio sam se Adminu da modifikuje, pa ce to biti fixed :ok:
samo daj Boze svima srecu i zdravlje...ostalo cemo lako...
POZDRAV ZA SVE SKI MANIJAKE i za sve ostale koji vole sneg!!! IMA STAZA ZA SVE NAS>>>SKIJACEMO>>>>
KOPAONIK!!!!!!!!! UTORAK!!!!!! OKUPLJANJE JE POCELO..... SVI ! SVI ! SVI ! pozdrav svima i poziv da lepo zapocnemo ovu godinu UTORAK na KOP-u!!!!!!!
Želim sretnu Novu Godinu svim iskusnim i ski manijacima u povoju.:jester:
Puno dana na snijegu i dobre staze!!!!:dziveli:
Sretna Nova godina i dobar provod svima!
morace kruska...viljamovka...domaca...Citirati:
Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Ocete li vi da skijate ili da cirkate
hahahahahahahahahahahaha... pa kad se smrznemo na snegu treba se ugrejati pred povratak kuci... jesi li sa nama?:cug:Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
o boze....ko o cemu vi o picu...zabrinjavajuce... :p
Sad se vidi sta je pravi manijak u 5 do 12 na forumu a nova godina :cug: .Citirati:
Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Ja sam uvek sa vama, ali do 15 Januara, nemam slobodan ni jedan dan a 4 Januara idem u Cortinu D'Ampezzo
za svaki slucaj...moramo i o tome da mislimo...svako skijanje zahteva detaljne pripreme...Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Svim zaljubljenicima u sneg srećna Nova godina!!!
Želim vam sve najbolje, i da u 2006. pojeftine ski pasovi, da putevi do skijališta budu uvek prohodni, da na liftovima nikad nema gužve a da staze uvek budu pripremljene. Da se iskijate, naskijate i navozate borda u ovoj godini, toliko, da poželite da se malo i odmorite:dziveli:!!!!
Poz,
P.S. Kakva je kombinacija za Kop 3. januara???? (kod koga ima mesta, odakle se kreće, kol'ko para košta...?? Dajte detalje, da prostudiram dok još ima fore)
Sretna Vam Nova godina!!!!