Imam proverenu informaciju da ce stara poceti sa radom u petka, dok je za novi potvrdjeno sigurno u za vikend, ukoliko bude interesovanja , mozda i ona pocne sa radom u petak !
Pogled za štampanje
Imam proverenu informaciju da ce stara poceti sa radom u petka, dok je za novi potvrdjeno sigurno u za vikend, ukoliko bude interesovanja , mozda i ona pocne sa radom u petak !
E, ja zaboravih da pisem informacije od danas. Nije bilo interesovanja za malu stazu i nece raditi ni sutra i kao sto rece Jelena81, radice u petak i za vikend, kada ocekuju porast interesovanja i sneznog pokrivaca, mada ga i sad ima oko 25cm. Uzgred, u Beogradu 12cm.
Ima dovoljno snega i hladno je, a suncano. Radice tanjir sigurno, a i velika staza je spremna, pa ako se malo organizujete i iskupite, radice danas, a sutra i prekosutra ce nas biti dovoljno, siguran sam.
Ima li neko ko planira da skija u toku sledece nedelje? Nas cetri-pet dolazi verovatno u utorak-sredu iz Beograda. Prvi put idemo na Divcibare, a koliko vidim zice ne rade stalno. Hoce li raditi u toku nedelje? Ako je neko raspolozen mozemo i da se organizujemo, pa ce nas sigurno biti dovoljno (ako sam dobro shvatio potrebno je 10 ljudi da bi pustili zicu u rad).
I jos jedno pitanje: hoce li raditi rental?
Ispravka:
Pomerili smo put za ponedeljak. Sva pitanja koja sam postavio su i dalje aktuelna.
kava je situacija danas bila na novoj stazi? kolicina snega?
dolazim ujutru na jednodnevno skijanje pa ne bih da se neprijatno iznenadim
Ja sam bio juce, skijao pola dana na novoj stazi, poludnevni ski pas je 650 din od 12:30-16:30 ili do 16, ne znam, otisao sam malo ranije. Staza je oguljena, ali moze da se skija. Iznajmio sam board na staroj stazi, dal bese oko 600 dinara/dan. Ima mnogo da se pesaci od "parkinga" do staze. Nije bilo vece guzve na novoj stazi.
Radila je i stara staza, ali je naravno bila ogromna guzva.
Pozdrav!
Znaci da ces ponegde naleteti na travu ili kamenje koje nije pokriveno snegom. Mozes malo i ostetiti kliznu povrsinu!