videh te klupe za sedenje u Tinju ali su bili na stazi pored wc-a :sm008:
meni je sasvim dovoljno vremena za klopu u gondoli. Imas i klupu i sto i pogled kao ni u jednoj kafani na stazi:dziveli:
:sm018:
Pogled za štampanje
Ma, i ja ću nositi klopu od kuće, ali ću sigurno jesti 2-3 puta u restoranu. Zato pitam za preporuku da me ne ogule:eek:
Za one koji su posjetili i Tinj i L2A, može li jedna paralela, odnosno poređenje ova dva centra? Koliko L2A zaostaje (po cijenama vidim da zaostaje)
EK po meni bar duplo bolji. Visine su slicne, ovaj ima 2 glecera ko voli da skija po njima a pritom je razvucen na sve strane sto ja volim
Takvih klupa ima na vise mesta u La Plagne...ali ne vidim nesto previse smisla...
Uvek moze da se nadje mesto da se nesto usput pojede. Moje omiljeno je duza gondola, a npr. videh dva engleza koji su pola sata pre zatvaranje zica cepali sendvice na sred staze :sm022:
Radi radi... ali to je kratka voznja i stoji se vrlo neugodno u vozu.
S druge strane, koriscenje tog voza je komplikovano - da dodjes, ides preko nekih liftova, pa hodanje. Da izdadjes moras da se popnes liftom do povrsine... A spustis se stazom nazad za cas. Mnogo je lakse uhvatiti sidro na 3200m koje te izvuce na istu visinu. Jedino moze biti "malo" hladno na sidru, ako ima vetra.
Vredi porbati funiculare radi probanja i iskustva, ali nije bas najprakticnija stvar.