Manijaci ja veceras odoh na odmor na dve nedelje Punta Cana, ako se budu radile kartice meni ako moze sa brojem 21. KARIBI eve me:sm019: :sm019: :cug: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pogled za štampanje
Manijaci ja veceras odoh na odmor na dve nedelje Punta Cana, ako se budu radile kartice meni ako moze sa brojem 21. KARIBI eve me:sm019: :sm019: :cug: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bon Voyage ;)Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Krecha_86 to je ekomomija koju je i Dinkic ucio deri obicnog coveka kad god stignes i gde god mozes.Manimo Dinkica jesi li video clip sto sam postavio na galeriji?
Zelim ti srecan put i da se dobro ali dobro odmoris,ZASLUZIO SI,vidi pa napravi neku foru za mene tipa BA-TA BA-NE,BA-TA BA-NE!:yay:Citirati:
Ne, ne mogu nigde da ga pronadjem!Citirati:
Originalno postavljeno od boki04
Stvarno, sta reci... covek kad mu ga da, on mu ga bas da...Citirati:
Alpi, Karibi... malo li je...
Bata Bane, dobar provod i obecaj da ces misliti na nas...:sm004: :cug:
heheehhe daj uputi me malo pusti mi poruku na pm kakva su desavanja , sta se radi ovo ono da se ukljucim malo. pozzz tebi i svima
@Bata Bane, srećan put!!!:yay: Probaj da nam prošveraš neku karipkinju na povratku kući (ako te ne uhvate), čisto da i mi malo osetimo... miris Kariba!
@boki04, gde si stavio taj klip???? Nisam mogao da ga nađem na galeriji????
@jovanitZa, poz i tebi manijačice!:sm018:
@hehehe, ja se zaje*av'o za numeru. Mislim, onoliko mi je stalo do brojeva, ali ideja sa petocifrenim članskim kartama bi se, verovatno, dala razraditi. No, to moram da prepustim vama koji ste vični sa ciframa. Ja se u to razumem k'o Mara...
Poz svima
pitanjce...hocemo li biti uskoro nekog okupljanja?
Evo bokijevog clipa:
http://galerija.skimanijaci.com/main...serialNumber=1