Hehehe Mitjo... OVO je vrbovanje a ne ko ja... :sm021:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pogled za štampanje
Hehehe Mitjo... OVO je vrbovanje a ne ko ja... :sm021:Citirati:
To je jako lepo.
Citirati:
Ja necu 20% popusta, hocu 50% :)Citirati:
Ja jedino mogu da ti pomognem,posto se znamo....:sm017: :dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
"-Kume aj u 20 marke da je pirgava po celom telu...Citirati:
-Mnoooogo je kume..."
:sm021: :sm021: :sm021:
Sta puno, pa Ski Manijak sa clanskom kartom 001 morao bi da ima i vise od 50 %...bar 150 % tj. da mi plate da im promovisem skijaliste :sm021: :sm021: :sm021:
Nego, bas me zanima sta mislite koje ce cene biti na Kopaoniku i Staroj Planini ?
Stvarno... Mozda bi UO Udruzenja moglo da razmotri situaciju u kojoj bi Krejzi kao bioloski otac (Pop je tata) mogao da ima popust u visini od 100% (ko sto nekad rece gazda Jezda)...Citirati:
P.S. Krejzi, ako ova ideja prodje, ocu da me nalivas pivom dok god budem mogao da skijam... :sm021: :sm021: :sm021:
Ne znam koja cena ski pass-a ce biti na Kop-u ali realno je za ocekivati da neko ko ima mesecne prihode oko 1500E odlucuje o visini iznosa za ski pass,pa tako i "ODVALI" cenu kao racionalno isplativu i neopterecujucu za prosecan budzet ili ti licni dohodak??????????????????????????????????????
Za Staru planinu mislim da nece preterivati obzirom da je jako neizvesno da li ce stici da zavrse zice!
Interesantna ideja,a sto se nalivanja tice,nista ne brini mnogi ce imati zelju da te naliju...:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Uz lep pozdrav ja vam se zahvaljujem na danasnjim aktivnostima i da tako nastavite i sutra i prekosutra i tako stalno....:glavaozid
Eto vidis kako je tvoja kritika urodila plodom pa se odmah razbuktala diskusija.Citirati:
Videcemo za cenu...siguran sam da ce biti veca, ali i ako bude tako ove godine ce prvi put imati pravo opravdanje za to....