Skijališta Srbije izbacila cenovnik za predstojeću sezonu.
Pogledajte cenu skipasa 10/sezoni, ista je tokom cele sezone. Prošle godine je taj isti skipas bio izuzetno povoljan u predsezoni, ali izgleda da ove godine neće napraviti istu "grešku".
Pogled za štampanje
Skijališta Srbije izbacila cenovnik za predstojeću sezonu.
Pogledajte cenu skipasa 10/sezoni, ista je tokom cele sezone. Prošle godine je taj isti skipas bio izuzetno povoljan u predsezoni, ali izgleda da ove godine neće napraviti istu "grešku".
Objevljene cene ski pasa u Srbiji za 2012 Izvor: Skijališta Srbije
29.07.2011. - Danas su na sajtu Javnog preduzeća Skijališta Srbije objavljene cene ski-passa za ski centre Kopaonik, Stara Planina i Zlatibor - Tornik za 2012. godinu.
Vlada Republike Srbije usvojila je cenovnik ski karata JP „Skijališta Srbije“ za zimsku sezonu 2011/12. godine. Cene ski karata su određene u zavisnosti od perioda skijaške sezone i kategorije skijaša.
Tako šestodnevni ski pas u špicu sezone na Kopaoniku košta 9.800 dinara, a u ski centru Tornik na Zlatiboru 5.900 dinara. Šestodnevni ski pas u istom periodu u ski centru na Staroj planini iznosi 3.950 dinara.
Značajna novina je što je cena ski-passa tipa 10/sezoni na Kopaoniku jedinstvena za sve tarifne periode skijaške sezone i košta 16.600 din.
Od ove godine je uvedena i cenovna kategorija Seniori za lica rođena 1947. i ranije.
Generalno cene su nešto malo veće u odnosu na prošlu sezonu (6-dnevni na Kopaoniku skuplji za 400 din).
Preuzmite cenovnik:
http://www.skijanje.rs/Ski_Centri/srbija/skipass2012_kopaonik.jpg
http://www.skijanje.rs/Ski_Centri/srbija/skipass2012_staraplanina.jpg
http://www.skijanje.rs/Ski_Centri/srbija/skipass2012_tornik.jpg
Očigledno da im je najviše smetala prošlogodišnja decembarska prodaja 10 dana u sezoni po povlašćenoj ceni od 8300din. Sada neće biti gužve na otvaranju sezone sigurno. Procentualno najviše je poskupeo jednodnevni ski pass. Videćemo da li će ovim potezima razjuriti i najveći broj skijaša koji dolaze na jednodnevno skijanje bez noćenja. Možda i nije to tako loše, odeš u bilo koja doba sezone (sem u toku raspusta) i skijaš kao da je mart :jester:
Mislim da se prošle godine uopšte isu prešli nego su nas navukli :sm008: . Prošle godine sam uzela 10/s, verijem da ću i ove ipak mi se isplati, ako se nagužva nas 5 u kola, ili još bolje ako već tada može da se skija. Troškovi su za nas vikendaše vrlo veliki pa se isplati da makar deo prebaciš na decembar. Nego od kad do kad je prodaja 10/s? :sm006:
10/s možeš da kupiš tokom cele sezone, samo ove sezone je ista cena od otvaranja do zatvaranja tako da ti je sve jedno kada ćeš ga kupiti.
10 dana u sezoni na kopaoniku je previše :)
Verovatno ce se, kao i svake godine, na sajmu Expo-Zim prodavati ski pass sa 10% popusta. Verujem da ce to biti najpovoljnija ponuda, pa skupite pare za pocetak decemra...
Da da i onda nam oni na sajmu kažu da se ski pass može povoljnije još jedino sutra kupiti na Kopaoniku lično ... i onda već viđeni scenario: Gomila skijaša spremnih da rastrgne dok ne dobije svoj extra promo ski pass. :)
U toku jula, proveo sam nedelju dana na Kopaoniku. Obisao sam malo staze i primetio radove na stazi Suncana dolina - nekolicina radnika je uredjivala trasu staze, sekla kleku isl. Sa Vucaka sam primetio sa su na stazi Gvozdac i Ledenice postavljeni topovi za vestacki sneg. Napravio sam par slika: prva je pogled sa Vucaka na Gvozdac i greben Ledenice, druga pogled niz Gvozdac a treca je slikana sa staze Ledenice. Na Rtnju sam u dnu staze Mali karaman video radnike koji su postavljali cevi, verovatno za onu "desnu" stazu koja ide uz ski lift. Eto malo informacija 'iz prve ruke'