DVD sa Debelog nameta(Ljetnje skijanje) je kod Vanje P. pa ga cimajte
Pogled za štampanje
DVD sa Debelog nameta(Ljetnje skijanje) je kod Vanje P. pa ga cimajte
Ajde stvarno napravite neki aranzman za neki glecer, ja KRIZIRAM!
1. Ski Manijaci su nastali na ovom forumu i mi ovaj forum doživljavamo kao svoj. Kada budemo smatrali da treba da postavimo forum na www.skimanijaci.com mi ćemo to i učiniti.Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
2. Skijanje.co.yu nam je ustupio temu pod ovim forumima, ona se zove "Ski Clubbing" i ubedljivo je najposećenija!
3. Za ovo treće kad ti padne na pamet, ti slobodno pitaj;)
Pozz:sm018:
Za ovu korekciju imas :cug: kad se prvi prvi put sretnemo!Citirati:
Originalno postavljeno od ThE_MaN
Ziveli! :dziveli:
Druže, ti samo misliš da nemaš vremena. Pa svi mi imamo i redovnih obaveza ali se uvek iščačka koji minut/sat/dan za ono što svi volimo. Ako si pratio (a ne sumnjam da jesi), video si da smo mi "....po želji"... za ostalo... bidi ladan.Citirati:
Originalno postavljeno od ThE_MaN
Ove poruke su bile u forumu:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
SKI-Portal > SKI > Obaveštenja, predlozi, pitanja / ski oprema u user profilu (što može da potvrdi i ThE_MaN i hehehe). Moderator je premestio poruke u Ski Manijake.
Nisam dakle pisao ovaj odgovor u temi ski manijaci, ona je ovde premestena, ocigledno i moderator zeli da diskusiju o ski manijacima drzi na jednom mestu.
A sto se tice posebnog dela foruma, dobronamerno sam rekao da treba da se otvori podforum, tj. u većem nivou, kao što je npr. "Ski Clubbing", znači na prvoj strani...
Hvala za DVD!Sta smo duzni?Citirati:
Originalno postavljeno od daki
I od mene imas cast u vidu:dziveli: ili:cug: ,sta pozelis?Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Oli me pushtiti?Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Uz izvinjenje sto prekidam vasu CUTNJU i neaktivnost na forumu,ja bih napisao par reci.Naime radi se o naznaci da ce SKI MANIJACI ove sezone kao ozbiljno Udruzenje najverovatnije imati popust na ski pass-ove na svim skijalistima u Srbiji u visini od 20%,a potrebno je samo da cuvate svoju ID karticu i da je ne zloupotrebljavate davanjem drugim licima!Ako neko nece ili nezeli ovu beneficiju neka slobodno kaze ili napise....:sm017: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017: