Ovog lika smo navatali na stajgi u Tokiju. Dali smo mu ime Valas Sumadinac. Nije covek znao sta ga je snaslo...Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
Pogled za štampanje
Ovog lika smo navatali na stajgi u Tokiju. Dali smo mu ime Valas Sumadinac. Nije covek znao sta ga je snaslo...Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
Majstore svaka ti cast zelim ti da se super provedes sa:sm019: ,odmoris kada god mozes uz:cug: ili :dziveli: i dam se slikas sa KACKETOM tamo u dalekoj tudjini BRE!:sm017: :sm017:Citirati:
Originalno postavljeno od DRAGON
Kolege Valasa Šumadinca su nam bogme objasnili kako se igra basket...
Citirati:
Originalno postavljeno od nidza
Nightmare!!!
Hmmm... da si napisao "Još uvek nisam član ski manijaka" ... bilo bi OK... ovako zvuči kao da ni u sledećem životu nećeš imati želju da skijaš/bordaš s nama...Citirati:
Originalno postavljeno od ThE_MaN
Samo opušteno ;). Ako nije "član" ne znači da ne želi / neće bordati sa manijacima. Svako može a i ne mora da bude član nekog udruženja. Ovaj sajt je namenjen svim borderima i skijašima i postoji već par godina pa treba dozvoliti svima da diskutuju bez "vrbovanja" po svim temama ;).
Zato mislim da manijaci treba da se opredele:
- da naprave svoj forum na www.skimanijaci.com
- da im skijanje.co.yu ustupi jednu temu pod ovim forumima
- nešto treće što mi nije palo na pamet :D
Još uvek nisam član ski manijaka.Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Ja sam uvek raspložen za društvo. Jedino što sam uvek u stisci sa vremenom pa je malo teže organizovati se. Ali...
Ovaj forum po pisanju "drze" SKI MANIJACI,pa prema tome ga i dozivljavaju kao svoj.Tvoj predlog(a neznam zasto ti nama nesto predlazes) taman i da je dobronameran nama nista ne znaci.Mi nikoga ne vrbujemo,a i ne treba nam ko sa nama nece.Prosto da prostije ne moze biti,zato bez tzv dobronamernih predloga SKI MANIJACIMA!
Pozdrav The_MaN,Citirati:
Originalno postavljeno od ThE_MaN
ukoliko te interesuje sta se dobija clanstvom u SKI MANIJACIMA ja sam ti na raspolaganju ali ne zato da bih te VRBOVAO vec ukljucio u nesto lepo i plemenito sto samo neki nemogu prepoznati,a naravno ako i ne postanes deo nas,da mozes da skijas sa nama!
:dziveli:
E bato ova ti je prava:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67