Više bi odgovaralo da su navodnici za ovo INVESTITOR :)
Pogled za štampanje
Nama Balkancima malo je znaka navodnika koliko je "investitora" ;)
Malo posetismo i donji komsiluk juce i danas:
Prilog 18486
Prilog 18487
Prilog 18488
Parce nove staze koja je probijena ove sezone, plava sa jednim crvenim krakom (na slici) koji se odvaja i pripaja, poprilicno valovit segment:
Prilog 18489
Skijao sam u ponedjeljak pred novu godinu na 1450. Izvukli su maksimum od to snijega sto je palo. Rade sve zice sem Kljuca. Kao sto je vec navedeno imaju 2 nove staze sa Cupova, jedna plava jedna malo strmija i koje se obje ulivaju u jednu i dolaze na vrh vucnice na Jezerinama. Simpaticne su kao i ona stara sa Cupova. Skijah jednom i onu crnu sto je izmedju Carevog dola i i krajnje desno staze sto vodi na sestosjed. Nisu je tabali ali je pofino strma. Kad padne novi snijeg bice lijepa za skijanje.
E sad posebna je prica nedostatak parkinga i bezobrazluk ljudi koji dolaze na Bjelasicu. Ja sam se prije 2 godine vratio sa Bjelasice kaad nisam nasao parking, a ovih dana ljudi se parkiraju kako ko stigne, pored puta a sad evo i u tunelu Klisura. Policija krajnje nesposobna i nezainteresovana da iskaznjava sve to. Da im nalijepe cestitku u vidu kazne od 100-200eura sigurno im ne bi vise palo na pamet da se parkiraju na magistralni put. Ovako, tom se problemu nece moci stati u kraj ni kad naprave ( ako naprave) dodatna parking mjesta.
Malo snijega je bilo ove sezone, mada moglo se skijati u februaru krajem mjeseca....
Kako je meni to već tradicija, svakog decembra koljena nagrdimo i onda propustima sezonu.. Ipak, morao sam otići na snijeg sad u martu :)
Ako želite možete pogledati video. Nisam skijao ali je bilo zanimljivo.
https://youtu.be/pyGKW9XcyiI?si=YNvwNilxuJWsHftF