Ja sam se jedno 2-3 sam spustio sa karamana na duboku 2 (oko 9 i 15)Citirati:
Originalno postavljeno od milos79
Na zici nije bilo zive duse sem mene i burazera
Pogled za štampanje
Ja sam se jedno 2-3 sam spustio sa karamana na duboku 2 (oko 9 i 15)Citirati:
Originalno postavljeno od milos79
Na zici nije bilo zive duse sem mene i burazera
Na suncanoj dolini ujutru najbolje za skijanje a nikog nema.
Moze li neko da mi kaze zasto mu se dopada da sam skija na stazi?
MILOSE 79 apsolutno se slazem sa tobom u vezi nacina zatvaranja zica,a izgleda da poznajemo iste ljude!Pozdrav,POP:dziveli:
Suncana dolina je dobra i popodne, isto cesto nema nikog, a desi se i da bude jedina staza sa suncem u tom trenutku :)
Jedino je pitanje kako je sredjena - oko nove godine je bila uzasna, sa nekim zaledjenim grudvama. Tad je doduse ceo Kop bio los ali ovde je bas bila katastrofa. Zato je pre 2 nedelje bila super (al' je tad i sve drugo bilo super, sta ces).
Al' generalno, i kad je "guzva" ne ceka se vise od minut dva.
Generalno nigde vise nema cekanja, sem u dubokoj.
Zato sto ne moras da nosis retrovizore :)Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Npr. meni je zanimljivo da hvatam siroke zavoje, sto me cesto stavlja u problematicnu situaciju sa onima koji preferiraju spust!
Meni je super kada ima malo ljudi na zici ( stazi ) jer mnogo lakse i brze okrenem krug. Primera radi tako se za 1 sat kada nema guzve spustim 8-10 puta, a kada je veca guzva mozda svega 5 puta.
Ma jedna stvar je guzva, druga stvar malo ljudi na stazi, a treca stvar sam na stazi. Slazem se kad dodjes ujutru prvi na stazu i napravis zicu-dve potpuno sam, samo tvoji tragovi da je lep osecaj, ali je glupo tako skijati ceo dan.Citirati:
Originalno postavljeno od Bojan87
Malo ljudi na stazi je dobro (npr. 10-ak), ali problem i jeste sto se staze tipa Duboka, Gvozdac i Centar (pogotovu) zatvaraju (ili se uopste ne otvaraju) kad ima malo ljudi da na njima skijaju, a vremenska situacija nije toliko losa da bi opravdala zatvaranje.
Gvozdac zatvaraju zato sto je daleko, a Centar i Duboku jer su na reonu Pancica (inace ko ne zna na Kopaoniku ima 3 reona, Pancic, Karamani i Gobelja) koji im je najlakse da zatvore.
Nadam se da ce se situacija popraviti sa novim isklopivim cetvorosedom jer ce im sada biti teze da opravdaju zatvaranje. Mada koliko su puta samo dosad ove godine zatvarali novi cetvorosed na Rtnju, nikakvi me izgovori ne bi zacudili.
Ja ne mogu da poverujem u ovo sto vidim na ski infu RADI PANCIC EXPRES i ako su sve ostale zice za pancic ZATVORENE. Da li ovo treba da znaci da se genex napokon smilovao i dozvolio skijasima da skijaju i po losijem vremenu.
Ovo treba da proslavimo :dziveli: :cug: :dziveli:
Pa mozda je na dubokoj izbio kvar. A na centar neverujem da i iko ide sto da se vozi 15min kad moze i 5min. pa su zato i zatvorili.
Ne mislim da je zbog toga, vec zbog vremena. Vetar na pancicu je bio jak.