Eee, a je l' imas ti jaknu :DCitirati:
Originalno postavljeno od valdevit
Salim se, naravno... Bices blagovremeno obavesten o sledecem sastanku...
MANIJACKI pozdrav!
Pogled za štampanje
Eee, a je l' imas ti jaknu :DCitirati:
Originalno postavljeno od valdevit
Salim se, naravno... Bices blagovremeno obavesten o sledecem sastanku...
MANIJACKI pozdrav!
... ... ...
... .... ...
bicu ja siguran do 15.11...shto se tiche jakne,imam ja bolju :D a josh je i opako narandzasta,kao i daska...ne mozete da me izgubite u magli,pa to ti je :p :D
Neka me svi zainteresovani kontaktiraju putem privatne poruke u sto kracem roku :rolleyes:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
P.S. Pa sto ovo nas pod navodnicima, Pope, naopako :confused: Kako ce sad ljudi imati poverenja u mene da mi daju pare, kad nemam podrsku od tebe, glavnog organizatora :o
... ... ...
Ne bih da baksuziram,ali saznala sam da proslog vikenda jos nije bilo snega na Jahorini,tako da ne znam kako ce vam uspeti prva akcija...sreca sto mozete odloziti ski vikend za prvi vikend kad padne sneg...samo i to je komplikovano da bas svakom odgovara taj odlozeni termin :confused: ...U svakom slucaju zelim vam puno snega!!! :)
To je bar lako: kome ne bude odgovaralo - nece ici ;)
zelis "nam"?! ti neces ici?Citirati:
Originalno postavljeno od Super Girl
Nalazi se u Brzecu, konak Dobrodolac, oko 150 m od Bele Reke I. Za vikend u 3. nedelji decembra nece biti problema ali smestaj i cenu mogu da garantujem samo za 4 osobe sto ne znaci da za vise osoba nece biti mesta. Mozda hoce, ali cenu za 5., 6. , itd. osobu ne mogu da garantujem. Soba je cetvorokrevetna (TWC ) i u cenu su uracunati po jedna veceru i dorucak po osobi.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Cena je 10 € po osobi.