Prilog 13517Prilog 13518Prilog 13519
Pogled za štampanje
definitivno duzina staza je na strani Ischgla, iako Solden ima vecu visinsku razliku, valjda konfiguracija terena je na strani Ischgla...mada je meni i samo mesto nekako lepse od Soldena, koji je rasporedjen samo uz glavnu ulicu, vise manje...
p.s. a vidim vreme vam je skroz bezveze... :-)
Hahahah da vreme ne valja nista (kuc kuc u drvo) :)
Fantasticno.
Evo da i ja opet malo zacinim temu, konacno sam zavrsio, nas vec sada tradicionalni after-ski movie, pa izvolte...nemojte da me kritikujete zbog duzine filma...haha...imate premotavanje :op
https://www.youtube.com/watch?v=dbZG...ature=youtu.be
Ipak Ischgl bolji u svemu,osim po broju prehrambenih prodavnica. Sto je i normalno,jer je ovo bas skupo,mondensko mesto,pa gosti verovatno jedu ili po hotelima ili po restoranima. Sve vristi koliko izgkwda skupo. Prodavnice opreme,kafici,restorani,prodavnice,hoteli...centar prelep (kad sam ono pisao prvog dana,nismo isli do trece gondole,gde je u stvari pravi centar naselja). Sve deluje bljestavo,namenjeno ljudima sa podubljim dzepom....
Sve u svemu-Ischgl No.1 dok/ako (ne) naletimo na nesto bolje :ski:
A evo kako puca Atomic od drugara na stazi Prilog 13530Prilog 13531
Ni manje ni vise nego atomic sl ti..kako je ovo uspio?
Krenuo da pada,okrenuo se ledjima naopacke prema nagibu i zabio skiju pod 60 stepeni u odnosu na stazu jedno 30cm duboko u sneg i povukao svom tezinom (95kg) skiju. Vez otvorio,ali skija se izgleda toliko savila da je pukla