-
Koristilo bi im još par dana (došlo bi nešto više skijaša), ali prvenstveno marektinški, da upale topove.
Kao što skiman jutros napisa:
http://www.skijanje.rs/forum/showthr...7017#post57017
Nije baš da se ne pale topovi krajem sezone...
Uostalom - skijalište još radi, je li tako? Kada zatvaraju?
-
Trenutno ima 30cm utabanog snega što je za Kopaonik dovoljno, vidim iz današnjeg ski infoa da je radio samo KGB. Pretpostavljam da će za vikend da radi trojka KGB/Pančić/Duboka2 (žice) kao proteklih dana / pri kraju sezone. U svakom slučaju je pohvalno da sezona na Kopaoniku nije zatvorena do sada a mogli su to komotno da urade..
Što se tiče kraja, ako bude snega mislim da će ga držati otvorenog do kraja prolećnih odmora (uskrs/prvi maj) - upravo iz marketingških razloga ;).
Istini za volju, ne vidim razloga da pale topove i troše novac kada je skijalište pusto, nema 10 skijaša dnevno a snega ima dovoljno i bez veštačkog. Žalimo se što ne rade centri u okruženju a na njima je prava pustinja, odgovor je prost: skijanje kod nas nije popularan sport, tj. nismo "skijaške nacije", i ovo malo centara što imamo rade punom parom samo u januaru kada su raspusti...
-
Po web kamerama prije ovih poslednjih padavina na stazama baš i nije bilo snijega, a palo je 17 cm. Ali, izgleda da nema druge nego da se provjeri...
Mislim, fino bi bilo prije samog vikedna objaviti neku informaciju, tipa koliko žica će raditi u subotu i nedelju.
To što još uvijek rade jeste za svaku pohvalu. Šteta za Bjelasicu, palo je pola metra, a oni ništa.
Ne znam još, sutra ću odlučiti.
-
imaju negde telefoni skijalista, najbolje je tako proveriti ili sutra na sajtu skijalista srbije. malo je ljudi na skijanju pa radi samo kgreben, ako bude vise ljudi za vikend verovatno ce pustiti jos koju zicu. sto se tice staza, bilo je starog snijega plus novi tu nece biti problema
-
SS ima telefon, samo ja danas nisam stigao da zovem. Mada polako dizem ruke od odlaska.
-
-
Не добра него одлична. Треба искористити наредне дане да се затвори сезона, иако сам ја мислио да сам је већ затворио:ski:.
-
Sad mi je dodatno zao sto iscasih rame. Najvise vojim da skijam u Aprilu, ne zbog samog skijanja, nego zbog opsteg uzivanja na planini, a i tako se smanji period bez skijanja do sledece sezone.
-
Valjda bi bilo logicno da eSeSovci najave sta ce raditi za vikend, eventualno spuste jos malo cenu skipasa i na taj nacin privuku ljubitelje zimskih sportova. A ne da u zavisnosti od broja skijasa vide da li ce pustiti jos neku zicu. To je po mom misljenju budalastina. Koliko god da su ovih godina napredovali u sredjivanju staza i modernizaciji infrastrukture, mnogo vise su, sto je po mom misljenju vaznije, gresili u marketinskom delu. Ne da su gresili, nego su toliko radili lose da su ostali bez dobrog dela stalnih gostiju.
-
Radiće ove 3 žice, siguran sam da neće biti gužve pa nemaju ni razloga da "pale" još*neku. Sada važe smanjene cene ski passa (prolećni + 40% popust), taj popust kao i na početku sezone važi valjda samo kada radi 3 žice, ako bi upalili još neku nestao bi i taj popust od 40%.
U svakom slučaju kome se zatvara sezona i skija, postoje uslovi, i sneži i organizacioni (rade žice). Naravno, postoje negde tamo (zapadnije) i mnogo bolji uslovi za skijanje nego na Kopaoniku pa može (srećom) da se bira :ok: