-
Ma to je ok ako neko ide sam, a ovako skupe se puna kola pa em jeftinije, em si kolko tolko slobodan, a i mozes da biras dan kad ces da odes, kad je suncano, a ovako oni organizuju, a gore ko u dupetu... Inace do pre neki dan je zvanicna info bila da nece uopste da se organizuje akcija, kao gradonacelnika to ne zanima :)
-
Ski klub je to ranije odlicno organizovao. Vodili su instruktore, lekara, animatore itd. Pre par godina grad Nis je dodelio organizaciju TO Nis ali koliko sam cuo od nekih prijatelja nisu se bas proslavili sa organizacijom. Nisam nikad bio sa njima pa ne mogu ni da sudim. Ako ima zainteresovanih vise od dvoje verovatno se vise isplati kolima. Treba staviti na papir. I studenti Medicinskog fakulteta isto organizuju samo u subotu i cena je 990 dinara. Pretpostavljam da se cena razlikuje (500/990) jer akciju Svi na sneg dotira grad Nis. Evo i linkova:
http://www.juznevesti.com/Drushtvo/S...bu-Nis.sr.html
http://www.juznevesti.com/Drushtvo/P...a-sneg.sr.html
-
Медицински факултет и будуће докторке... леле Лале!
-
Pa da se i ja pridruzim diskusiji... Dovoljno sam mator, pa sam i ja prosao skijalista po SFRJ a i sire. macak011 je zaista lepo objasnio sta razdvaja Kop i SP, ja mogu samo da dodam da mi se Kopaonik smucio davne hiljadudevetstoosamdeset i neke kada na Karamanu prisustvujem nadrealnoj sceni gde u sred krljanja u redu, posle svadje skijasa i majstora na dvosedu, skijas skida skije i raspali majstora po grbaci a ovaj ga ,,sasije,, lopatom po glavudzi... od tada vise nisam otisao na Kop.
Elem, imam sina i cerku, i suprugu naravno... te pokusavamo i na njih da prenesemo ljubav prema planini ili ti da im objasnimo da postoji i nesto drugo sem gradskog zivota.
Za mene je SP jos uvek dovoljno ,,divlja,, sto znaci i parola snadji se, stavi lance, nema prodavnice, nema mnogo sto sta ali zato ima ljudi koji su spremni da ti pruze bezuslovnu pomoc... Jednostavno SP je ljubav na prvi pogled.:sm019:
-
Zamolio bih za savet:sm006:... Planirali smo da dodjemo na SP 10.2. ali se nesto iskomplikovalo:sm022: (da ne objasnjavam ovde). Pa smo smislili da pomerimo za sam kraj februara i pocetak marta, da li neko moze da nam kaze sta moze da se ocekuje u tom terminu na Staroj Planini?:dontknow: Uvek smo dolazili nekako s pocetka pa do polovine februara i hvala bogu snega je uvek bilo, dal pravog ili vestackog. Cisto molim za savet nekoga ko je dolazio u martu...
-
Ajde da čisto napišem neko moje pamćenje. Zadnjih nekoliko godina trudili smo se da sezonu zavšimo prve subote posle 8.marta. od 2010 godine to radimo na SP, i uvek je bilo snega. Prošle godine i godinu pre zatvarali smo sezonu (društvo moje i ja) negde okolo 15.03. (mislim neka subota posle tog datuma), iako je i posle toga bilo snega - prošle godine i mnogo duže. Tako da mogu da kažem da je bilo snega u periodu kada bi ti želeo da pohađaš SP. E sad ako nisi baš neki maler pa da nam svima sezona ranije bude završena zbog tebe.:ski:
-
Pa prosle godine nas pogodi maler:awm2:, nadam se da ove godine nece... U svakom slucaju hvala na odgovoru, tako me je i SRB PI savetovao. A svakako ne bih voleo da bas mi budemo uzrok za prekid sezone... Pa uvek je u martu bilo najlepse skijanje :yay:
-
2 prilog(a)
Slika govori vise nego 1000 reci...
Prosle godine zatvorili sezonu na SP 7.04. Suncana perfektna, Konjarnik razrovan ali moglo da se sikija.
-
Pa mrzelo ih vise da rade :) , a kakva je podloga gore ovih dana, jel je tvrdakobetonlomimnogukadpadnem, ili je u dobrom stanju, pitam se zbog ovih visokih temperatura, da nisu nabile stazu?
-
prosog vikenda u subotu mekano - "crud" ceo dan, nedelja lepo utabano ali nije ledeno i tvrdo nigde bilo...