Drzi se vraze i ne brini, covek je cudo a tek skijas manijak .... jednostavno moras se vratiti u top formu
Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Pogled za štampanje
Drzi se vraze i ne brini, covek je cudo a tek skijas manijak .... jednostavno moras se vratiti u top formu
Citirati:
Druze moj ti naje.o samo tako,ali nemoj da te iko plasi ja operisao 2x koleno,sto se brze operises brze ces se oporaviti za sledecu sezonu.iskreno mi je zao sto se tako razvija situacija ali sta je tu je idemo dalje!Citirati:
Privatizacija Brezovice odlozena za sledecu godinu takop da cemo mnogo vremene provesti kod vas ove godine!
Pozdravi sve tamo!:dziveli:
Drage moje kolege, "snjezni bolesnici",
Molim vas sve da se ukljucite u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za jednog malog decka iz Sarajeva - da ne kuckam mnogo ovdje, otidjite na moj web - bhski.ba i procitajte o cemu se radi. Citavo se Sarajevo diglo, ali se radi o silnoj lovi, potrebna je akcija sa svih strana !!!!
Izvinjavam se sto je off-topic, ali animiramo ljude sa svih strana gdje je god to moguce.
Pozdrav svim manijacima iz Kusadasija!!!
Ajde ljudi neki rostilj na Avali dok je jos lepo vreme, svako neka ponese po 3 kile mesa i po gajbu piva i ja mislim da ce biti dovoljno:sm022: i to sto pre da se vidimo.
Vidite prognozu za Molltaler :ski:
http://www.snow-forecast.com/resorts....0to3top.shtml
Bruka, a ja sedim u BG.....:glavaozid :glavaozid
Sto se mene tice, odlicne su. Pozdrav :sm018:
Dobre su, samo ja bih još ispod dodao ali manjim slovima
... ne po znanju već po želji
:sm018:
Sve se da nauciti ako se ima zelja
A "manijakinje, manijacice..."?Citirati:
Originalno postavljeno od stekan