Manijaci skijaju i na Dunavu, hehehe ;)
http://www.skimanijaci.com/component...g2_itemId=2954
Pogled za štampanje
Manijaci skijaju i na Dunavu, hehehe ;)
http://www.skimanijaci.com/component...g2_itemId=2954
:)) !!! Kako dobra fotka ! Druze, svaka cast, gledacu da poslusam tvoj savet i radim isto :)Citirati:
Originalno postavljeno od DRAGON
@ski bata: Ne smem ni da pricam kakav je manijak Kamelia, kupa se non stop u Tisi i Dunavu, pliva ledjno samo trbuh viri ....
@manijaci: AJde da pravimo riblju corbu negde manijacku pored neke vode
Uh, to bi bilo sjajno. Nešto mi govori da ste vi iz tih krajeva stručnjaci za riblju čorbu...Citirati:
Originalno postavljeno od bojan
Poz Manijacima,
Prodjoh danas preko Kosutnjaka, sa desne strane posle krivine posle restorana Kosuta (400 metara) ima jako lepo mesto za rostiljijanu, a boga mi i za corbu, kako ko voli. Sta mislite da za sledeci vikend da bude suv trening ;) sa promo aktivnostima, pa ko moze da dodje wellcome, naravno sa svojim bliznjima.
Odlicna ideja, a dobar je i ovaj Bojanov predlog za pored vode:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od Matrix
Samo cu na kratko da vas pozdravim.
Vidim da je ovde bas veselo.
Blago onima koji su skijali na Durmitoru.
Ja doso sa letovanja i sad me ceka odlazak u Bg i operacija kolena.
Samo se nadam da ce sve biti OK i da cu moci opet skijati.
POZDRAV:dziveli:
Zdravo lave!Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Ipak moras pod noz?? Zar je toliko lose?:glavaozid Ako planiras operaciju radi je odmah da skijamo bar u februaru 2007!:ski:
Pozz tebi i ekipi sa Breze
Au, Vraže, pa je si i već zakazao operaciju i gde? Ako treba neka veza, javi se, pa da probamo...Citirati:
E 'ebi ga, druze... Al niko nije ni rekao da je zivot human, jel?Citirati:
Ne daj se, i daj zavrsavaj to sto pre.
Pozdrav tebi, Igoru, Ginji, Tini, Tasi i svima ostalima sa Breze...
Jos nista nisam zakazao jer cekam da mi prijatelji jave da li su kontaktirali nekog doktora - hirurga koji radi u klinici na Banjici.
Za to vreme ja moram da odavde od doktora dobijem uput pa onda komisija u Gracanici odobri sve to da ne bih placao iz svog dzepa kad vec moze da mi eo pokrije "drzava".
Nadam se da cu sto skorije da zavrsim sa tim.
I ja se nadam da ce biti skijanja i pre februara ali ne vise kao pre.
Nego, htedoh da predlozim Popu posto sam ja prva "zrtva" zajednickog skijanja, da svecano dobijem zvanje Predsednika "invalidskog" odeljenja Ski-Manijaka!!!!:glavaozid
Pozdrav svima:dziveli: