Prvo da pozdravim sve ski manijake. Mada već dugo pratim ovaj forum, ovo mi je prvi put da se javljam ovdje. Doduše sa par vas već vodim prepisku.
Svaka čast na tom ljetnom skijanju. Iskreno : ZAVIDIM VAM !!!
Pogled za štampanje
Prvo da pozdravim sve ski manijake. Mada već dugo pratim ovaj forum, ovo mi je prvi put da se javljam ovdje. Doduše sa par vas već vodim prepisku.
Svaka čast na tom ljetnom skijanju. Iskreno : ZAVIDIM VAM !!!
:sm018: POz za sve Manijake, naročito MANIJAKE koji su skijali na Durmitoru!!!! ALAL VERA!:ski:
I ja ću to kume da radim.... samo sutra!!!!:glavaozid
P.S. Prilog o skijanju na Durmitoru emitovan je i jutros na RTS, u Jutarnjem programu, negde oko 6,15. (pojašnjenje za kasnokasnioce, studentariju i ostalu srednjoškolsku mladež - uto doba obično ustajemo mi, ski penzioneri a mladi radnici:glavaozid)
Pozdrav Bojanu i gospođi!!! Pa ko kaže da su letnje šeme, more i plaže "opasne" za nastanak podmlatka Manijaka???!????? Samo gurajte!:sm017:
Posto je bebac zacet na skijanju znaci da dobijamo novog svetskog sampiona. BRAVO!!!!!!:yay:
Pa brate Bane šta se dešava?Ziv li si?Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Prvo bez ljutnje pozdrav mome bratu BATA BANETU,mome kumu BOJANU i mojoj prelepoj kumi sa svetskom sampionkom u stomaku(necu ime da vam kazem),pozdrav VELIKI i nasem drugu sa BiH ski,ili ti UR koji se oglasio kod nas,a mi kod njega vec odavno pricamo ali ljudi on za sebew kaze da je VD sefa filijale,a ja kazem da je bez VD i da ce biti samo sef filijale koliko on to negirao!
A da budem iskren ja vama spremam takvo iznenaqdjenje da cete da se odusevite kada vidite program skijanja za 20006/07 sezonu a o skijama za sledecu sezonu i EXTRA CENAMA dsa ne govorim!
Ogroman pozdrav svima i uskoro se vidimo!:dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli:
Bojane, puno pozdrava od Peđe Dragon-a i Simone!
Evo, sta vas ceka!!!:sm018:Prilog 490
Ziv i zdrav, ako si u BGD javi se:sm018:Citirati:
Originalno postavljeno od boris
Pozdrav Legendi SKI MANIJAKACitirati:
Originalno postavljeno od pop67
Evo i mene posle kraceg odsustva Pregledao sam slike sa Durmitora i Tare i mogu reci samo da vam jako zavidim :sm022: . Doduse, i ja sam bio iznad 1000 mnv, ali ne sa tako efektnom ekipom :dziveli: .
Pozdrav svim manijacima :yay: :yay: :yay:
Je l, bre, kako misliš da doživimo mi 20006? Pa nisam ja Pantelija!!! :sm022:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67