:ok: THS Budo
Pogled za štampanje
заборављате на остатак Србије, где цене нису ,,београдске'' ( у Пироту је кугла сладоледа 10 динара и то су поскупели 100%, а колач 35 -за мање од годину дана поскупљење од 10 динара...)
овако, на фејсбуку постоји група ,,Прва српска гондола'', води је један добар чикица, иначе запошљен у ЈП ,,СКијалишта Србије''
Дневно избацује фотке
фотка је фоткана 18. јануара 2013. Једино што нема фотки за Коњарника и Сунчане, ал га сутра позовем да питам, па јавим
http://www.facebook.com/groups/305998042780037/
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...77092398_n.jpg
@vuca
Skup kafic u blizini Slavije,coca cola 150din.
Slazem se da je onom ko zivi i navikao na cene u Beogradu ostalo lakse pada..kazem lakse..
Jer smo navikli na "dranje"..
Stigao u Kalnu pre 5 minuta, sad ;e tacno 0500h! Sneg non stop pada, prosli smo sa lancima putem Svrljig Kalna, na 17km od Svrljiga put se ne vidi od nanosa I smetova, samo se nazire kolotrag nekog traktora! Minus 3 sve vreme, sneg rastresit I mekan, pa se probili do Kalne, avantura ali I ludost. Sneg je u visini gornje ivice prednje tablice, farovi su cisceni svakih 500m ili manje, ali smo stigli, zivi I zdravi. U 3:15 smo usli na put u Svrljigu, u 4:45 ga napustili I usli u Kalnu... Imao sam osecaj da vozim grtalicu, a sneg je sve vreme preko haube zatrpavao soferku, brisaci na najjace nisu mogli nista, pa je moralo strasno polako da se vozi iako realno moze brze. Grcki lanci se pokazali odlicno, zadnja vuca je spas bila za ovo, 195 65 15 wintera i 1900ccm, 138ks je prezivelo.. Pozz, sutra izvestaj sa staza.
Kazem ja, ko ne mora, nek ne ide ovim pravcem, jer je vise nego zahebano... Problem je sto ce neko sa nekim nizim i neznijim kolima da stekne pogresan utisak o ovom pravcu, pa ce da ostane u nekom nanosu, bez mreze i nikog unaokolo... Izvinjavam se za off topic.
сад се чуо са супер дедом :)
наноси 4 до 5 м на 4седу Бабин зуб (затрпане корпе на почетку)
званично пало нових 90 цм снега (код метеоролошке станице)
Све жичаре раде, с тим што су јутрос пуштене за закашњањем, јер су разбијали сметове
Тренутно сунчано и минус :)
Da ovo je druga sezona kako Prva Srpska gondola i taj cikica sto ga zovu Djela izbacuju slike oko 19 h ...ujutru se moze procitati na toj strani kakvo je vreme....ima entuzijasta koji vole planinu i sneg....svaka pohvala !!
http://www.facebook.com/groups/305998042780037/
Bio danas ne planirano. Dosli smo kasno. Na Konjarniku kisa padala. Konjrnik i Suncana su bile pod maglom i dosta razrovane. Imam utisak kako i da ih nisu ni tabali. Na Babinom zubu isto velika magla pa sa se prebacio na staze kod gondole. Nisu bile lose a tamo je bilo i kratkih suncanin intervala. Srednja ona crvena staza mislim da je bila najbolja od svih.
Budo ona prognoza se ispostavila kao da nije tacna. Ispade da je prognoza na Ski info Srbija za mobilne telefone najtacnija. Ne znam kakva su vam iskustva sa prognozama za SP i koja je pouzdana?
Evo i par slika sa mobilnog telefona:
Inace vozio sam se gondolom sa momkom iz GSS-a i rece mi da su imali 4-5 intervencije. Ova zadnja slika vidi se kako jednog skijasa spustaju sankama. Misli da ima prelom noge. Inace to se desilo na plavoj stazi. Sta se i kako desilo nije znao da mi kaze. Evo i jos par slika:
Na zadnjoj slici se vidi koliko je napadao sneg :ski:. Inace na parkingu kod hotela su bile parkirane 3 putujuce kuce. Sve 3 su bile sa bugarskim tablicama. Evo i slike: