-
Izgleda da je tanko sa snegom. Sto moja baba rece "malo preko kondura". Svratim na buvljak posle, pa izmerim kondure, da znam koliko je u cm. :sm022:
Nista od staza ne radi, a lici mi da, ako nesto za vikend bude radilo, da ce to biti mala staza.:glavaozid
@Jelka, ako budes gore danas, javi veceras koliki je sneg!
P.S. Metrom, molim te, ne kondurama! ;)
-
E ovako....
Sneg pada, kazu da ga ima dosta ali ne dovoljno za skijanje - tj. zicare!!!
Jer, verovatno cekaju da napada vise od 50cm pa tek onda da tabaju staze!!!
Mislim da ni tanjiric nece raditi, jer prvo provere koliko ima ljudi - pa ako vide da je malo onda se prave blesavi.. jer ispod 20 - 30 ljudi na stazi nece da tabaju sneg i pustaju tanjir u rad, nego piju kafe kod Pepe i cekaju kraj radnog vremena da idu kuci!!! :awm2:
Sve u svemu, ko je spreman da nosi dasku ili skije na ramenima i penje se uz brdo - moze da dodje... za sankanje je super... ;)
A ko zeli da "uziva u carima" nove staze i koga mrzi da se pentra gore-dole ipak ce morati da priceka.... jer kazu da staze nece pustati u rad ovaj vikend!!!
- Nikolino, ja idem sutra na Divcu... Toliko od mene :glavaozid
-
Evo me na divcib. Ovde veje,ima dovoljno za skijanje,ali oni ce mozda tabati staze..I pustiti sutra zicaru..JOS UVEK NE ZNAJU!KRETENI
-
Nadamo se da ce sve biti ok, u suprotnom, idemo kod Kusturice, gore je izvesno da ima snega i skijanja, sinoc cak bilo promotivno nocno skijanje, besplatna zica i kuvano vino. Staza nikad bolja, tako kazu oni koji su bili.
-
Jelka najlepse te molim da nas izvestis da ce sutra raditi zicare...:sm017:
Zna li neko jel' jos besplatno kod Kusturice? :dontknow:
-
Pardon!!! "Da li ce raditi zicare?" Molim vas ako neko zna neka javi...
-
Da da da bitno je da li ce raditi kod Kuste sad placanje manje vise
-
Sve zavisi od snega i nece znati do ujutru. Za svaki slucaj ce danas pripremati stazu, pa ce ujutru odluciti. Nova nece sigurno.
-
Mislim da ce kod Kusturice sutra biti naplacivano. Besplatno je bilo samo nocno skijanje, promotivno. Mislim da i to sad naplacuje. Ovo dnevno skijanje sigurno nece biti besplatno, mislim da je 1000 din dnevni skipas.
-
E ovako... Kao sto kaze Nikolino - novu nece sredjivati i pustati u rad..
A tanjirce (staru stazu) danas nisu tabali.. Decko koji radi tamo je hteo da taba (na nasu inicijativu) ali mu Vujic nije dao.. Verovatno mu se ne isplati a ljudi je bilo bas dosta!! Svi smo se pentrali i spustali po ne utabanoj stazi.. :glavaozid
I za sutra tesko - jer i ako je utabaju i puste tanjIr to ce biti popodne, a u 4h se vec spusta magla i pada mrak.. Vazno da su napravili kafic na pocetku staze (verovatno da cekamo da proradi zica).. i pijemo kafu i caj napolju..Tako da oni koji su spremni da vucaraju opremu uz brdo i dubok sneg - neka dodju!!!
Skijasima bas ne bih preporucila a borderima DA
One koji su zaduzeni za staze treba :awm2:
POZZ SVIMA.. :smoke: