Zaboravio sam da pohvalim odličnu organizaciju i gostoprimstvo domaćina ski kluba Besna Kobila Vranje, na čelu sa Dedincem. Pošto prognoza kaže da će sneg padati od utorka mislim da će se narednog vikenda dobro skijati.
Pogled za štampanje
Zaboravio sam da pohvalim odličnu organizaciju i gostoprimstvo domaćina ski kluba Besna Kobila Vranje, na čelu sa Dedincem. Pošto prognoza kaže da će sneg padati od utorka mislim da će se narednog vikenda dobro skijati.
Na BK postoje dve staze 450 i 300 metara,a kraća je osvetljena.Do Nove godine bi trebalo uvezati još dva mala lifta i dobićemo 1300 metara stazu.Težina staza je plava
U subotu i nedelju na BK(Besni Kicbil) održan je seminar za skijaške sudije i tehničke delegate u organizaciji Skijaškog Saveza Jugoistočne Srbije i Skijaškog Saveza Srbije.Domaćini skupa bili su Ski klub "Besna Kobila" i JP Skijalište Besna Kobila.Troškove pansiona za sve učesnike seminara snosilo je JP Skijalište Besna Kobila a troškove puta i kotizacije učesnici seminara.Za učesnike seminara u subotu je bila otvorena i jedna staza sa gratis ski pasom.
Ispred Skijaškog Saveza Jugoistočne Srbije goste je pozdravio i seminar otvorio Božidar Stošić,podpredsednik SS JIS.
Seminar za sudije vodili su:
- Milan Sekulić,predsednik sudijskog odbora SSS
- Severi Pavlović- Denis, tehnički sekretar SSS
- Filip Krneta,FIS sudija,
a seminar za tehničke delegate vodili su:
- Stevan Marinković,FIS tehnički delegat i predsednik odbora za tehničke delegate SSS
- Mile Stojanović,direktor svih takmičenja SSS
Učešće na seminaru uzelo 23 kandidata za sudije i 4 kandidata za tehničke delegate iz Vranja,Vl.Hana,Surdulice,Grdelice,Niša,Knjaževca,B ora,Zaječara,Majdanpeka i Boljevca.
Što se tiče otvaranja sezone planirano je za idući vikend,ali sve zavisi od vremena i količine snega.Za bliže informacije koristite sajt JP Skijališta,ovaj forum,a od sutra će biti i telefon šefa staze u funkciji 064-6494858.
Ubavo shkomi,
http://www.dodaj.rs/f/2s/uP/1hSuGYQv/dsc07298.jpg
ako sam dobro razumeo,sa ta dva nova lifta ukupna duzina staza bice 1300m ?
...ili ce jedna to jest najduza biti te duzine?
koja ce biti cena ski passa od nove godine?
[IMG][IMG]http://www.dodaj.rs/f/3r/ZB/3a4X564E/dsc07313.jpg[/IMG][/IMG]