u louis-u je skoro bio njihov aktivni ves povodom 75 godina, dzab-dzaba...uzeo sam 2 kompleta, a cena za jedan je bila 10e...ves je dobar, proban.
pogledajte na louis.de dal ima jos.
Pogled za štampanje
u louis-u je skoro bio njihov aktivni ves povodom 75 godina, dzab-dzaba...uzeo sam 2 kompleta, a cena za jedan je bila 10e...ves je dobar, proban.
pogledajte na louis.de dal ima jos.
Juce na Kopu pazario NGN aktivni komplet i prvi utisak je jako dobar. Ja se nazalost jako puno znojim tako da dok klincima obujem pancerice ode sve bestraga - gola voda.
Cena za komplet prvi sloj 6.000 mislim da je korektna.
poz
Citajuci ovu temu napilili ste me da se isprobam u ovom polju sa aktivnim vesom.
Ja sam se za soluciju izmedju cena/kvalitet opredelio za ovo http://www.ebay.com/itm/271368173755...84.m1497.l2649
Kada se porucuje iz Poljske dodje mu duplo jeftinije nego iz Nemacke. Proizvodjac inace pravi za reprezentaciju Poljske, Rusije... tako da prepostavljam da se radi o kvalitetnom aktivnom vesu, a dali stvarno vredi to cu vam reci nakon sto ga isprobam. Mada je neko mozda i imao kontakt sa ovim brendom Spaio
Nikad cuo za brend a bio bih jako oprezan. Prvo ebay a drugo poljaci koji su poznati kao veliki falsifikatori
Neznam zbog cega mislis da kupovina preko ebay nije sigurna. Moje iskustvo govori da je to najsigurniji tip kupovine i zbog toga najvise uzimam preko njih. Za dve godine koliko kupujem preko ebay samo mi je jednom neki Bugarin poslao false G&B jaknu, otvorio slucaj na ebay i kompletan iznos su mi prebacili na moj PayPal account. Sve bilo gotovo za 4 dana i u 99% slucajeva su naklonjeni kupcu.
Sto se tice kvaliteta ovog aktivnog vesa nemogu da sudim dokle god ga neprobam, isao sam logikom ako oni opremaju kompletan tim Poljske a znamo koliko oni imaju ljudi, onda neverujem da ce meni nesto da fali. Slazem se sa cinjenicom da je X Bionic broj jedan, ali nekad su samo nijanse u pitanju koje povecavaju cenu xx puta. Te nijanse mi sigurno necemo osetiti. Ko ima novaca odjednom da da, onda je to X Bionic. Ja cu malko da experimentisem i da probav ove. Sa Brugi sam davno zavrsio jer sam imao losih iskustava sa njima pre desetak godina oko kvaliteta materijala. Jakna koja je popucala po savovima od normalnog nosenja posle samo mesec dana sa jedne i posle par dana sa druge strane. Nisu hteli da uvaze reklamaciju a ocigledno se radilo o nekim trulim materijalima ili sta vec.
Po meni je preskupo kad ovaj lik prodaje za 37e komplet i gornji i donji deo.
https://www.kupujemprodajem.com/Akti...htm?filter_id=
i
https://www.kupujemprodajem.com/Akti...htm?filter_id=
84% poliester (PES), 16% elastin :sm008:
Ne svidja mi se kombinacija materijala a i na izgled mi deluje kao obicna majca i gace. :sm012:
Ma... sto ljudi sto cudi, sto zena 200 s... :sm019:
ko ce svima udovoljiti
Ovo je pravo iz decathlona, verovatno dovlaci iz temisvara, trebalo bi da je tamo bar upola jeftinije od ove cene iz oglasa.
Nasim skijasima je verovatno poznatiji decathlon u albertville-u ;)
evo i sajta, ima i online prodavnica: www.decathlon.fr