Jel ovo u toku skijaskog radnog vremena :D:D
Pogled za štampanje
Jel ovo u toku skijaskog radnog vremena :D:D
A ja se sve vreme pitam što ste bre navalili da idete tako daleko, a ono škola skijanja brate, ako ako...samo verovatno su časovi malko skuplji.:sm021:
A isto u pozadini se vidi jos jedna drugarica ...lijepo Veljko Boga mi, lijepo...:ok:
Par slika za pocetak. Tu smo jos 7 dana pa ce biti jos toga ;)
Ishgl odlican. Ogroman broj staza. Za sad ga uporedjujemo sa Soldenom,pa ce nesto duzi izvestaj biti baziran na tome. Danas suuunceeeee i brdo snega. Veliki broj ljudi. Verovatno zbog vikenda...Sinic je izgleda padao sneg,pa nisu stigli da ga utabaju,tako da su se na najprometnijim stazama pojavili i hupseri...Temleratura od -7 ujutru do +2 na kraju...
sve u svemu super za pocetak...bravo....uzivajte... i ja sam prosle godine bio u Soldenu, i kad bi uporedio oba skijalista, ne znam, oba su extra, jedino sto sa sigurnoscu mogu da kazem je da je Ischgl dosta zahtevniji, i cini mi se da ima dosta duzih staza
ako vec skijate 7 dana, posetite i Serfaus, stvarno je lep ski centar, a i 6 dana u Ischglu su vam sasvim dovoljna...uzivajte i pisite nam
Danas jos jedan suncan dan. Malo manja guzva nego juce. Ujutru staze savrsene,tvrde,perfektne za dobro naostrene skije :)
U pravu si za duzinu staza. Ima par baaaas dugackih crvenih. Cini mi se da su staze u Soldenu bile mozda cak i bolje sredjene. Mada,tamo je max temperatura bila -10,ovde u toku dana ode do +2. Ali ujutru, na samom pocetku,deluje mi da negde ne poravnaju bas perfektno staze od hupsera od prethidnog dana,kao u Soldenu...
Takodje,u Soldenu ima vise prodavnica,sto opreme,sto prehrambenih. Naselje deluje lepse i kompaktnije nego Ischgl.
Autobusi su mnogo prakticniji u Soldenu. Ovde su oni klasicni putnicki,pa se skije stavljaju pozadi u neki improvizovani bunker,dok su u Soldenu niskopodni,siri autobusi,gde lepo uneses skije sa.sobom,jer ima.dosta mesta...
Rekoh necu sad da uporedjujem,ali je nozda bolje dok su utisci svezi :)
sto se tice buseva, nama su nailazili i ti nizi gde skije unosis unutra i ovi gde stavljas skije pozadi, iskreno meni lakse da ih bacim pozadi nego sa njima unutra...
Definitivno Ischgl bolji sto se samog skijanja i staza tice. Raznovrsnost,povezanost,duzina...VRHUNSKI!!!
Za ostalo,prednost dajem Soldenu-samo mesto,broj prodavnica,autobusi...mada,sve to pada u zaborav,kada se nadjes na stazi :ski: