Mijo druze, da znas da je Pop doneo kisu i u Zagreb...:sm021:Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Ah, da, zaboravih... i upropastio rafting Vrbasom...
Pogled za štampanje
Mijo druze, da znas da je Pop doneo kisu i u Zagreb...:sm021:Citirati:
Ah, da, zaboravih... i upropastio rafting Vrbasom...
Ja se osecam kao Crni Deda Mraz,odem na Brezu ono padne sneg kakav ni domorodci nisu doziveli,odem u Zagreb ono oblacno i kisa(ali uvece) samo sto je samnom bio i hehehe i kod vas i u Zagrebu,pa je mozda u tome problem,neznam videcu kada jednom negde sam odem kakvo ce vreme biti.A ja neznam druze kakav si ti na meteo uslovima posto nisi dolazio ovamo.Citirati:
Ako je problem u MANIJACIMA da prestanemo da dolazimo mozda onda bude dobrog vremena?
Pozdrav i tebi druze moj!
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
A da probamo Mitjo da odemo samo ti i ja, sta mislis...? Ili da samo ti i ja ne idemo, pa neka pada kisa samo u BG (posto oko KG obilazi, to se zna)... ili da smislimo nesto drugo...
hehehe :sm018:
Opste je poznato da ja donosim sunce i lepo vreme (ko je bio na Kopu 3.1.2006. to najbolje zna), tako da mislim da ce moje prisustvo bilo gde oterati sve oblake i omoguciti sve :ski:, :cug:, a i :bootyshak aktivnosti
Od sada pa nadalje nigde bez tebe sekretaru!Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
Moras igrati ratnicke igre protiv padavina samo gde ti je vrac da uvraca:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Ma gde si ti druze moj?Nema te nigde!Symone:sm017: ,moramo se dogovoriti oko posete Mackovom kamenu,ajde vidi nesto da organizujemo!:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od Symon
Jao Pope, sta ja to cujem? Znaci nije samo Brezovica!:glavaozid
Salu na stranu, mnogo vam je bilo dobro ovo sto ste bili u ZaGrebu i Banja Luci. Ja stvarno nisam mogo da dodjem, ne zbog obaveza nego sto ne mogu toliki put da vozim a putovanje autobusom po ovoj vrucini je blago receno UZAS!
Sledece nedelje idem desetak dana na odmor a onda prvom prilikom uzimam jos jedan "odmorcic" i eto mene tamo. Ako nista drugo moracu da dodjem zbog kolena jer ovo postaje ozbiljno i pocinje da me nervira jer posle dva meseca poboljsanje je zanemarljivo.
A kad dodjem, hocu i ja da napravimo jedan TOUR DE BELGRADE!!!! Ali umesto bicikla koristicemo barske i kafanske stolice:dziveli:
Pozdrav svima:cug:
Vala Vraze i red bi bio da dodjes u Bg,ja kod tebe dolazio 3 puta za 3 meseca a ti .....Samo da bude jasnije bez obzira na zle jezike,ja sam vozio pa tako nisam mogao konzumirati alkohol,a u samom Zagrebu jesam ali je to bilo u granicama za dobro raspolozenje!
To sa tvojim kolenom je ozbiljno od samog pocetka ali si ti neozbiljno shvatio,a ako odes na more i budes tamo plivao bices u jos vecem problemu,zato hajde sto pre ovamo na pregled i PRAVU dijagnozu a ne neke bajalice!Javi mi sta si odlucio!
Pozdravi devojku i sve tamo!:sm018:
Zasto mislis da ne bih smeo da plivam?
Pa zar voda nije dobra za ovakve vrste povrede?
Nemoj da me razocaras, molim te.
A ja zurim i sve organizovao bas zbog kolena - topla voda, pesak, sunce ...
A ne mogu nikako da dodjem pre mora jer radim do petka, u nedelju moram da budem ovde (neizostavno) a vec u ponedeljak navece idem za more. Mogu da dodjem samo posle.