da ne bude zabune,sutra ujutro.
Pogled za štampanje
da ne bude zabune,sutra ujutro.
Manijaci evo nekoliko slika ljudi iz slicnog udruzenja samo iz Frankfurta sa kojima cemo uspostaviti kontakt cim pecat uradimo!
Bruce Lee se polako vraca u formu. pozdrav i tebi druze mojCitirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Kao prvo nije cetverosed,nego sesterosed.Krece sa 2800m/nm a zavrsava na oko 3150.Ujutro je bilo oko nule a na vrhu je bilo i u minusu,kasnije se popelo i do nekih 15C.Sto se tice skijanja u kratkim rukavima bilo je moguce poslije 12h al od ti 2800 pa na nize al je tamo staza bila jako losa pa nisam vidio da je neko skijao.Sto se tice slika,bice samo sad nemam vremena pa drugi put.Evo jedne slike sa na vrhu glecera pocetkom desetog mjeseca.Citirati:
Originalno postavljeno od sax
SKI MANIJACI stigli su kacketi i fantomke,majice nismo porucivali zbog drasticno uvecanih troskova,ali radimo na tome!Uskoro se gledmo.Koristim priliku da vas obavestim d ce ekipa SKI MANIJAKA u subotu 01.07 posetiti SKI MANIJAKE u Zagrebu,a 02.07. u Banjua Luci!Za sada ekipu sigurno cine Pop i Nenanjus,a pridruzice nam se i Stekan.Mozda ide i Krecha i Fauler pa bismo bili kompletni!U svakom slucaju radujemo se nasem 1.zvanicnom odlasku u obilazak filijala SKI MANIJAKA i to u dve drzave!Veliki pozdrav svima!:dziveli: :dziveli: :dziveli:
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
A ja Mitjo???
Veliki Mitjo samo sam te cekao da se javis,pa naravno da ides i ti,a sastav jos nije siguranCitirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Hehehe, ne bi ti bio predsednik da nisi tako "namazan"...Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pazi... samo cekao da se ja javim... :awm2: :sm022:
E Mitjo lose su moje masti za kragujevacke:glavaozid ,a i nisu me dobro mazali,mozda sam zato predsednik...Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Ja se radujem susretu sa tobom:sm022: i odlasku ako me ne foliras nesto ...U svakom slucaju mesto imas:yay: ...
P.S. Kacketi su ispali mnogo dobro.
dobro nam došli prijatelji,samo mislim da ćete se vidjet sa mnom(UTI) i vujchetom,no ko zna,možda nam se neko pridruži...veselimo se vašem dolasku---yeahhh