Twilight Zone! Da ovo je fascinantna pojava i jako bih voleo da neko ponudi smisleno i racionalno objašnjenje, iako sam siguran da ne postoji :sm006:
Pogled za štampanje
Ja se vala lepo naskijam od vrha do medjustanice na crnoj, brzo sidjes i brzo se popnes. Medjutim, ima shabana koji nece da otvore korpu na medjustanici, a voze se po dvoje max, pa to malko kvari ugodjaj.. Trebalo bi da zicnicari na polaznoj stanici u dogovoru sa medjustanicom ostave po koju korpu slobodnu bas iz tog razloga... :)
Takodje, lepo se vrti i karaman kad upeche mraz uz jak vetar ... :ski:
uuu lepo, svaka cas'! Ja se uvek zeznem i ostavim foto u rancu, a onda me mrzi da ga trazim na zici... :sm022:
Meni je ovaj kompaktni stalno u dzepu,ali mi je krivo sto ne mogu da nosim onaj pravi, veliki i da skijam :) To bi onda bile prave slike
Vise sam mario za foto dok sam imao 36 snimaka, nego danas. A i slike su bile lepse, za svaku si birao i trenutak i polozaj, a tek dok cekas dal' su sve uspele...
Sad mi foto cuci u rancu, za pet dana slikali smo se u dva navrata kad me nije mrzelo da stanem i da se raspakujem, a i tad smo slikali sve zivo unaokolo, dok baterije nisu crkle, jedan pogled u 300 slika.. bzvz. :sm008:
Vracam se ja uskoro na 36, 100 asa, pa kao nekad, to ima dusu.. :sm023:
prosle subote..
Da,razvijanje filma je stvarno imalo dusu :)
Nego,zaboravih jos neke stvari,jedno da pohvalim,a druge i ne bas...
Pohvala za servis (verovatno sam pogresio ime) Stanojlo i Draske,sa donje strane Konaka kod teniskih terena,odradili su mi ostrenje i mazanje i skija naravno opet drzi kako treba i na tvrdoj stazi i na ledenim delovima...Prvi dan sam opet skijao sa nenaostrenim rubnicima (pisao sam o tome na temi Bansko,i onom serviseru iz Beosporta) i to je bilo pravo mucenje...Nekon ovog ostrenja-MIIIILIIIINAAA :) :)
Cini mi se da je neko na ovoj ili nekoj drugoj temi hvalio pitu sa borovnicama na Malom Jezeru...Ta pita je skroz bezveze,kao i lepinja sa kajmakom i prsutom koju smo pre toga pojeli...
Hahaha i jojs jedna zanimljivost,sad se setih-u Rtnju je mali Jelen 150 din,a veliki 100 :)Bar je tako pisalo u cenovniku :)
pa mali je MALI, a VELIKI je veliki.. :D
Inace, krofnice na dnu malog karamana iliti rtnja ako momak odledi aparaturu su pravi potez kad tuche mraz - obavezno uzeti i preliv od JAGODE, nikako samo eurokrem! Pritom sesti na cebence, koje lepo moze da posluzi i kao pokrivac u slucaju vetra. Svaki ulazak u bilo koju drugu zagrejanu prostoriju preti momentalnim odustajanjem od skijanja po kijametu! :)