Hvala Stevane,sada konacno imam drustvo za akcije,jer moja ekipa odavde je slaba za to!
Pogled za štampanje
Hvala Stevane,sada konacno imam drustvo za akcije,jer moja ekipa odavde je slaba za to!
Pozdrav Sax,Citirati:
Originalno postavljeno od sax
nadam se da ces uzivati uz Ski Manijake!!!:sm019:
...i ponekad biti malo janpi:cug:
ali sve u svemu DOBRO NAM DOSAO!
Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Hhehehe, mitjo, mali mitjo... nisu svi ko ti... hihihi:sm018:
Uz svo duzno posotvanje svima koji su radili na logou...
Meni se najvise svidjaju ova dva logoa koje je uradio boki sa i bez skijasa...
Okrugla forma logoa je malo prevazidjena ( cisto likovno posmatrano)
Sa druge strane ove predloge koje je boki izneo mogu da se koriste i za brendiranje proizovda i za javne nastupe.
Zamislite da posaljete bilo kojoj firmi nekakv memorandum sa okruglim logom negde na papiru... defintivno je demode...
Cinjenica je takodje da je okrugla forma logo-a nekako logican izbor za udruzenje koje ima veze sa sportom ali skijanje generalno ne boluje od logike koju sa sobom nose kosarka i fudbal. Posto ovde ima dosta ljudi koji voze bord (a i imaju nameru da ostanu tu) probajte da cujete sta je njihov stav...
Mali doprinos... A zna se ko odlucuje:sm004:
Pozdrav ekipi iz S.Palanke ili clanu kako god!:sm019:
SAX dobrodosao medju SKI MANIJAKE i NAJVAZNIJE MEDJU DOBRE LJUDE,a za skijanja se od sada nemoj brinuti!:sm018: Moraces i Malog Mitje :cug: probu da prodjes na Brezovici:sm018:
Ljudi nekoliko dana nisam bio na Forumu,ali vi ste jednostavno sjajni.Diskusija o znaku SKI MANIJAKA i vasem angazovanju je prevazisla i najhrabrije ocekivanje,zato vam se zahvaljujem i molim da poradite jos malo na brend znaku kako bi bio sto jednostavniji a jak u znacenju na prvi pogled!
P.S.Posebno hvala velikom Mitji ili vam hehehe-u na pomoci i neizmernoj energiji koju ulaze u nasu pricu!:hair: :hair: :hair: :hair: :hair:
Boze kako je lepo videti da opet pises i ucestvujes u necemu sto si i sam stvarao!Veliki pozdrav brate!:sm017: :glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Krenulo je malo na bolje, i stvari polako dolaze na svoje mesto tako da cu se sada malo vise angazovati. Veliki pozdrav druze moj i krajnje je vreme da se vidimo.:ok:
Hvala ti Boki,i moram ti reci da je taj tvoj Rudnik prelep,cesto dolazim,dobra je klopa u sumskoj kuci i Nedi,skjao sam nekoliko puta,a za novaka nije bilo mesta cak ni u privatnom smestaju! Sto se tebe Krecho tice,mozemo mi uvece da:dziveli: , ali u 9 h moramo biti na stazi :ski: ! Pope mene upisi za ovu akciju u julu!