Ma slova nisu problem, vec ce se nesto naci da "legne"... Mozda cak slova pisati odvojeno, da ne budu sastavni deo logo-a...Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
Ajde ljudi, sta ste se ucutali?!?
Pogled za štampanje
Ma slova nisu problem, vec ce se nesto naci da "legne"... Mozda cak slova pisati odvojeno, da ne budu sastavni deo logo-a...Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
Ajde ljudi, sta ste se ucutali?!?
mitjo jedva bi se prepoznalo da pishe ski na ovom poslednjem primeru...mada mi se svidja jako
Meni se ipak najvise svidja srednji od ona tri prvobitna predloga:dontknow:
Kod poslednjeg i pretposlednjeg mi se jako dopada ideja, ali mi je onaj ipak, ukupno gledano, bolji:ok:
Meni se takodje svidjaju prvobitna tri preldloga sto se tice logoa o ovi sada sto se smisljaju mogu da se stampaju na majicama?Sta vi mislite
malo sam smanjio skijasa
Boki, bojim se da opet pravimo guzvu na logo-u. Slazem se da je logo sa skijasem kompletan, prvi je smisljen, vec ga imamo na kacketima, neki od nas su emotivno vezani za njega. Ovaj poslednji predlog mi dodje kao super znak za za nas brend, lako se i veze i stampa, nije prenaglasen, nije agresivan... tih je i lako upada u oci. Vec ga vidim vezenog u uglu potkape-fantomke, na jaknama, majicama... ma na svakom delu opreme. Onaj okrugli znak bi dobro dosao kao klupski grb na levoj prednjoj strani majice a ovaj poslednji kao oznaka brenda sitniji, vezen, na desnoj strani.
Ne forsiram ni jedan znak, samo glasno razmisljam. Pisite ljudi, ovo nije mala stvar.
Pozdrav svima:sm018:
P.S. Da se razumemo, mislim na ovaj znak, vez slova:
Upravo tako:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Onaj okrugli da bude zvanicni grb Udruzenja kao takvog:D, a neki od ovih SM da bude logo brenda - opet kao takvog:kez:
Sto se tice logoa tu se slazem sa vama da onaj u sredini od ona tri je ok i da treba da bude zvanicni grb,ovo su samo predlozi i varijacije za malice podkape nalepnice i tome slican propagandni materijal
Pozdrav iz Smederevske Palanke svim Ski Manijacima od novog clana sax-a i starog hehehe-a...
Dobro nam dosao, sax:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od sax