Pokusacu ja da doteram znak u Photoshop pa cu ga okaciti na forum ovih dana posto zadnjih dana nestizem da sednem za komp od drugih poslova
Pogled za štampanje
Pokusacu ja da doteram znak u Photoshop pa cu ga okaciti na forum ovih dana posto zadnjih dana nestizem da sednem za komp od drugih poslova
Evo nekih pokusaja pisite kako bih hteli da izgleda krajnja verzija a ja cu pokusati u Photoshopu da uradim.
:sm022:
ojlalla meni se sviđa,onaj pod proba,fora mi je onak,kao tragovi na repovima skija,pa ski
UTI
Sve je to lepo ali je onaj u sredini (od tri predlozena) koji je hehehe predlozio najbolji.
I da ne zaboravim, ono sto sam sa Popom raspravljao zimus.
Neka ostane da je logo crvene boje, nek to bude zastitini znak, ali krajnje je vreme da malo poradimo i na bojama majica, kacketa, potkapa ...
Konkretno, ja sam predlozio da kacketi budu zute boje (jarko zuta) a slova ispisana crnom bojom. To je nekako najupadljivije i najbolja kombinacija za skijase.
Normalno, mogle bi i druge kombinacije.
A sad ako dobijemo logo onda bi Pop mogo da organizuje da dobijemo majice i kackete u raznim bojama a da na njima bude logo.
Samo crvena boja nas ogranicava u "kreacijama".
Sta vi mislite?
:dziveli:
Mislim da je onaj u sredini nekako naj prihvatljiviji, i da se najbolje vidi. Pop i Ja smo kreirali logo Manijaka::bootyshak , bez lazne skromnosti:sm004: .
Hvala Pope, hvala Bata Bane:sm022:
moje misljenje:malo je teze uklopiti zutu...zasto ne bi bila crna boja za zutim slovima ili belim....zuta je malo...khm...ne znam...
Hehehe, i jos kad bi pisalo PFC na kacketu, e bre ovi grobari, smeta im crvena boja....:awm2:Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Salim se malo, Mijo kako si ti jel nam se oporavljas?
Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Hvala Pope, hvala Bata Bane!!!
Ljudi, ja nesto razmisljao, malo nam je onaj logo pretrpan a iskustva su pokazala da su najjednostaviji logo-i i najuocljiviji i najlakse se pamte (vec pominjani adidas, nike, puma, mercedes, bmw, audi...), pa sam mu ga dao po kreativnosti. Izrodilo se ovo. Sad mozemo krenuti mashti u susret pa stavljati ovo u krug, pravougaonik il kojekakve elipse, ali mislim da se jasno vidi S kao trak skija, i M kao obrisi planina u pozadini...
Evo jos nekih pokusaja pa vi ocenite?:sm019: