Na Suncanoj danas bolje nego juce, staza posle novog snega skoro idealna sa jako malo skijasa. Na Babinom zubu skoro nemoguce skijati zbog magle, na gondoli onako... bolje nego juce, ali daleko od dobrog.
Izgleda da ce u sredu da puste Konjarnik.
Pogled za štampanje
Na Suncanoj danas bolje nego juce, staza posle novog snega skoro idealna sa jako malo skijasa. Na Babinom zubu skoro nemoguce skijati zbog magle, na gondoli onako... bolje nego juce, ali daleko od dobrog.
Izgleda da ce u sredu da puste Konjarnik.
Ha ha, koja sreda po redu???
Neka sacekaju da se raspust zavrsi i svi ovi praznici.
Uvek je taj odgovor ZA NEKI DAN...!!!
A taj dan ce doci po zavrsetku ovih praznika i raspusta, pa letos kad krenuuuuuu...
Ja ne postujem neproverene informacije ;)
Trenutno -15 kod Planinarskog doma!
Druze, znas li pravi razlog zbog cega ne pustaju konjarnik? Ako smem da pitam, od koga si dobio info da ga u sredu pustaju? SS ili neko drugi..?
Pravi razlog ne znam, ono sto mi je receno je da koriste minuse da naprave sto vise snega i da bi mozda pravili jos neki dan, ali da je mnogo pritisaka da se staza pusti tako da ce morati da je puste.
Recimo da je izvor SS...
Na fotografijama - ratrak na vrhu Konjarnika i Suncana u 10h na -12 stepeni C.
Do podneva bilo fino skijanje - Suncana i Babin Zub. Zatim magla i jak vetar... na B. Zubu nemoguce skijanje, na gondoli onako, a poslednja 2 sata smo nas 4 imali privatnu stazu na Suncanoj...
Pogled na stazu B. Zub sa ski puta od Suncane do B. Zuba.
pa ovo je hrana za oci... cuo sam iz "dobro obavestenih izvora" da je na BZ neko, blagoreceno, organizacijsko rasulo - jel' to tacna konstatacija..? Ako je tako, nek ide sve u pm, ja BZ volim vise od kopa i tornika, a ova dva su mi bliza kako okrenes, a rade punim kapacitetom od danas... :(
Taman prave staze za mene :)