Ljudi, izvinjavam se zbog svoje pasivnosti u poslednje dve nedelje:o, stalno sam bio u guzvi:dontknow:, ali sad sam zavrsio sa poslom i slobodan sam:yay:
Vracam se :ski:
Pogled za štampanje
Ljudi, izvinjavam se zbog svoje pasivnosti u poslednje dve nedelje:o, stalno sam bio u guzvi:dontknow:, ali sad sam zavrsio sa poslom i slobodan sam:yay:
Vracam se :ski:
jesi li ti siguran da smes i mozes zbog kicme i srca? nisu to naivne stvari.Citirati:
Originalno postavljeno od valdevit
stevane, welcome back :ok:
ma,ne smem da ludujem,al normalna voznja moze :D
Polako nesto cemo vec organizovati:ok:
Pop je na Zabljak danas, poslednja informacija da zice rade a snega koliko hocete a sto je najvaznije provod je do ja..:ok:
Evo izvestaja sa Jahorine
EXTRA Skijanje, sunce, staze sredjene, radesve zice.
Ciljna Kuca je:ok:
Ocekujem sutra Popa i Ozona da mu damo malo :ski:
Jedino sto prognoza nije bas najbolja, ali sta da se radi.
Pozdrav svim MANIJACIMA
Bravo majstore evo MANIJAKA i na Jahorini
radi praca?Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
EDIT: Sad sam video ski info i vidim da sve zice rade, sto je za svaku pohvalu, osecam da nema zive duse. Dokle bese ostajes?
Danas je bio MASI seminar na Durmitoru.
Bilo je super
Ima dosta snijega, sunca, bilo je skijasa
Sta da vam kazem, dodjite
Od NASIH su bili Pop, Ozon i ja
Potrudicu se da vam posaljem neku sliku
Pozdrav:) :) :)
hahahaha....malo poveliko za kacketCitirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
hvala brate,imam sad i kapu...Citirati:
Originalno postavljeno od admin
Sad si kompletan MINIJAK:yay: :ok:
minijak ili manijak? velika je razlika....Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
javio se pop sinoc bio je u putu za jahorinu,kaze da je bilo super na zabljaku ali on ce detaljnije o tome... par ortaka mi je na kopu kazu da ima bas dosta snega,da se tabaju staze,da je sve ok!
ajmo ove nedelje na 2 dana.... :( tako mi se vozi,poludecu :(
Juce(24.) sam bio na Kopu sa jednim ortakom..Olichno je bilo , nema guzve , i to sto ima skoro sve stranci..Na dubokoj smo skijali , a za novi cetvorosed kazu da ce biti pusten u rad polovinom januara..Inace cene su vec katastrofa , mogu da zamislim kako ce tek biti kad bude raspust..Sve u svemu ok je bilo!
kazu da ce ski pass za 7 dana biti 92EUR
Jos malo pa ko Val Thorens:kez: :kez: :kez:
svetsko a nase:kez: :kez: :glavaozid
93... a tek cene po lokalima... kafa u grandu 130...Citirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
Mozes misliti cena viskija:yay: :glavaozid
znamo, pop i bane su kupili po kafu :DCitirati:
Originalno postavljeno od bojo
JAhorina, od sinocj prava mecava...
Preko noci je palo do 15 cm novog snega.
Jutros vetar se ne smiruje, sneg i dalje pada, magla prrilicno gusta. Staze sinoc sredjene ali zbog novog snega nisu u nekom stanju. Od zica radi Zeljo, Praca, Poljice....
Najgore je sto je prognoza za sledecih pra dana jos gora...:glavaozid:
Pozdrav svim MANIJACIMA i ostalima
Zaboravih,
Juce skijanje ok, od ujutru bilo vetra koji se popodne malo smirio.
Pop stigao ok 6 h,posle celonocnog puta :eek:
Sskijali smo do 13 h po odlicno sredjenim stazama, zajedno sa bracom Carapic iz Mionice i Saletom iz Valjeva pritajenim MANIJACIMA :ok:
Pope osvetlao si obraz MANIJAKA:ok: :yay: :yay: :dziveli:
Svaka cast, Pope,:ok:
Manijaci, svaka čast.
Manijački barjak proneo se i na Divčibare. Subota, 24. decembar, izlet na 1 dan: Put do Divčibara je dobar, vreme je bilo sjajno, sunčano i možda malo previše toplo. Snega oko 50 cm i staza počinje raditi kada se primeti određeni broj skijaša (obično između 10 i 11h). Mali ratrak je uredno sredio stazu i pedesetak zadovoljnih skijaša je provelo dan. Ja sam bio u misiji pripremanja bolje polovine jednog manijaka za ozbiljnije poduhvate narednih nedelja (....) Gospođica je to herojski podnela :)
Ljudi su ljubazni, čini mi se da sam video i prokrčenu buduću stazu za dvosed koja ove godine nažalost neće raditi.
Evo crnog vrha: http://members.lycos.co.uk/infinity2...o/blacktop.jpg
Pope, svaka čast za poduhvat !!
ocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Pa ukljuci se malo, mi (MANIJACI) to radimo vrlo cesto:D :kez:
pa tek sam dosla na forum...cekaj malo :)
Ajde pricaj, kakvi su ti planovi za skijanje. Mi idemo 23 Januara na Zabljak, a to ti je raj na zemlji za bordere, pa ako te interesuje....Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
hmmm pa mogla bih nesto da iskombinujem sa roditeljima i dobro bi mi doslo da malo promenim okolinu :)
nikada nisam bila na zabljaku i stvarno bih mogla da odem :)
Ajde na PP pusti neki podatak o sebi, kako se zoves, godine, odakle si ....
Evo stigao sam u bg voleo bih da se vidim sa tobom ili popom svejedno .Moj broj je 062 586 529 pa da se cujemo pozdravCitirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Citirati:
Originalno postavljeno od nsw
Ja sam trenutno na poslu i nema teorije danas da izadjem a sada cu da zovem Popa i da mu :ok: kazem da ti se javi
samo meni da izadje raspored,pa cu davam kazem da li idem sa vama na Zabljak :D oooo,da li je to na pomolu josh 1 chlan,a daskash :confused: :D
Gde se tacno nalazi ta ponuda o ski vikednu na IGRISTIMA?Gledam pod obavestenjima ili ne mogu da nadjem