jeste da je kratka ali je jedina staza koja je ucrtana a ne postoji:kez: :glavaozid
Pogled za štampanje
jeste da je kratka ali je jedina staza koja je ucrtana a ne postoji:kez: :glavaozid
Prilog 148
I struga koja takodje moze da bude lepa staza za skijanje ali suma nikada nije prokrcena i staza nikada nije proradila. Ova zica sluzi za rezervne delove ledenici i gvodcu.
Vas dvojca kao da ste na chatu :), levak je zeznut za kop mislim da je to tamo najteza deonica al za neke druge staze po scg je smesan.
Ukljuci se i ti ako imas neke zanimljive informacije o manje popularnim stazama ( krcmar,bela reka 1 i 2,.. )
Ima neko od vas gore na Kop?
Nazalost nemam toliko info-a, BR sam vozio, krcmar ne, ta struga izgleda zanimljivo, mada za nju svi znamo da nikada nije, a verovatno ni u skorije vreme nece raditi. Sto se tice BR staze su extra, prvo malo adrenalina, pa posle uzivancija i opustanje, fino nema sta. tu da je neki hi-speed lift to bi bila prava stvar, zna li neko koliko su dugacke BR, koliko km?
Jeste proslo davno okad sam poslednji put skijao na Krcmaru, al sam u jedno siguran, postoji samo jedna jedina staza Krcmar i iznad medjustanice ide levo od zice, a ispod medjustanice desno. To sto je na mapi nacrtano kao desno od zice je nesredjeni prostor u vidu levka izmedju Duboke i Krcmara i tu se cesto mogu videti borderi kako idu, a bogami isao sam u ja prosle godine. Ovo se ukljucuje ispod medjustanice na precicu koja islazi na Duboku 1. Ono sto se vidi na slici sa D2 je precica sa Knezevskih bara (al ne ona na D1, nego na Krcmar).
Sto se tice price oko Kosova, ono je skroz levo od Krcmara i nema sanse da se tamo ode.
1672m ti je BR2 a BR1 1250 m.Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
znaci koliko sam razumeo krcmar ima oznacenu jednu stazu a postoji i jedna ne sredjena(desni krak):dziveli:
Ne mogu da verujem da danas rade sve zice izuzev ledenice.
ALELUJA, COOL, EXTRA, ....