Ski Area - Lifts: 10/80 :glavaozid Aaa, nadam se da ce se situacija popraviti kroz 10- ak dana... :sm022:
Pogled za štampanje
Ski Area - Lifts: 10/80 :glavaozid Aaa, nadam se da ce se situacija popraviti kroz 10- ak dana... :sm022:
To nije tacno pogledaj sutra ujutru kad se otvore staze pa ces da vidis stvarno kolko radi:yay:
heheh...xtra...ma ja vec od juce poceo sa onim vezbama za pripremu pred skijanje, ali molim vas cisto da se zna, radim vezbe po knjizi Istina o Skijanju Danka Puskarica... kad sam je vec spomenuo topla preporuka svima...svasta nesto covek nauci i sazna iz iste
Lepo...lepo... E a jel zna neko, citao sam da postoji staza gde platis oko 5 eura, i imaju valjda foru da te snimaju i mere vreme...tako nesto je bilo i u zell am seeu i ja zaboravio da odem....
Mi smo vozili merenje koje se nalazi u dolini između Tinja i Val Dizera (blizu apreski ludovanja ;)) i tu se plaća (za razliku od nekih mesta u IT i AT gde se merenje ne plaća), ali vredi pare pošto su kapije odlično postavljene i staza nije bila iskopana (kao u AT/IT gde se ne plaća), cena je neka simbolična, npr. 1-2EUR po spustu ili sl. Pa im daš 5-10eura i odvoziš 4-5 merenja. Pored te staze je neki tanjir koji baš to pokriva tako da sve brzo ide - mi smo išli u grupi pa smo išli u parovima (to merenje je paralel slalom i mere se nezavisna vremena), mi nismo ni gledali vremena - samo ko je pobedio ;).
edit: ne snimaju, samo mere.
Videcu bas....u austriji je bila fora i mere i snimaju, pa kad dodjes u apartman spojis se na skiline.cc i samo uneses serijski broj ski pasa i izadje ti snimak, ludo skroz....a onu statistiku sa predjenom visinskom razlikom smo svaki dan pratili....
Joj jedva čekam ! Već sam izvadila stvari i rasporedila šta sve pakujem! Isprobala opremu (za svaki slučaj probala sam ponovo svoje vrhunski udobne pancerice, samo da proverim da li su i dalje savršeno udobne).
Joj jedva čekam 30.12 i onda polećemo!!! Poneću i neke tabletice za spavanje, da se komiram i da se ne smaram cele noću dok putujem, jer kad dožem slavi se :jester::sm019::jester:
Posle žurke idemo na skijanje!!!
Stižeš li Beliveru na kraju da skijaš od svih za**bancija? :sm004: